You are here:

Pe cine a remarcat Mihai Stoica în Dinamo - FCSB 0-2: ”Când a văzut că au căzut alţii, a rămas, a alergat. Uluitor!”

Pe cine a remarcat Mihai Stoica în Dinamo - FCSB 0-2: ”Când a văzut că au căzut alţii, a rămas, a alergat. Uluitor!”

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica (59 de ani) a tras concluziile după victoria reuşită de FCSB în duelul cu Dinamo şi a vorbit despre Daniel Bîrligea (24 de ani).

FCSB a câştigat derby-ul cu Dinamo, scor 2-0, în etapa a 13-a din Superliga României, iar unul dintre cei mai remarcaţi jucători de pe teren a fost Daniel Bîrligea, cel care a deschis scorul pe Arena Naţională printr-o execuţie spectaculoasă.

”Un câştig imens”. Mihai Stoica, impresionat de prestaţia lui Daniel Bîrligea în duelul cu Dinamo

Mihai Stoica a avut numai cuvinte de laudă la adresa vârfului de atac în vârstă de 24 de ani. Oficialul campioanei a rămas impresionat de calitatea la finalizare a atacantului său, dar a scos în evidenţi şi alte trăsături care îl fac foarte util echipei roş-albastre.

”Un câştig imens şi nu neapărat pentru că a marcat un gol senzaţional, ci pentru atitudinea pe care a avut-o pe tot parcursul meciului este Daniel Bîrligea.

Tot timpul ne minunam că joacă doar 60-65 de minute (n.r. la CFR), dar are o capacitate de efort extraordinară. Având nişte probleme medicale la pauză, când a văzut că au căzut alţii, a rămas, a alergat, a făcut pressing permanent. A fost uluitor pentru mine!

Pare genul de fotbalist educat în Italia, care ştie că veni şi rândul lui dacă o să fie serios. Mi se pare că a fost acordat uşor cartonaşul galben (n.r. lui Bîrligea), asta nu înseamnă că am ce să reproşez arbitrajului. Consider că a fost un arbitraj care s-a ridicat chiar peste nivelul meciului”, a declarat Mihai Stoica, la Prima Sport.

Venit de la CFR Cluj, la începutul acestui sezon, Daniel Bîrligea s-a acomodat extrem de repede în tricoul FCSB-ului, echipă pentru care a marcat deja patru goluri în şase meciuri jucate.

Afla mai multe despre: fcsbdaniel birligeamihai stoicasuperliga 

viewscnt
Articole similare