You are here:

După 5-0 cu Farul, Florin Tene a spus unde ar trebui să termine Rapid în clasamentul Superligii: "Îl cunosc pe Şumudică"

După 5-0 cu Farul, Florin Tene a spus unde ar trebui să termine Rapid în clasamentul Superligii: "Îl cunosc pe Şumudică"

Rapid

Comentarii

Victoria din partida cu Farul a rezolvat toate problemele din Giuleşti. Marius Şumudică a recâştigat încredere fanilor, dar şi a oamenilor de fotbal.

Victoria cu Farul Constanţa a schimbat calculele pentru Rapid Bucureşti, în Superliga

O victorie cu FCSB ar putea aduce Rapidul pe loc de play-off. Derby-ul se vede duminică, la TV în platforma Orange, pe Prima Sport 1, de la ora 21:00. 

Entuziasmul este la cote înalte în Giuleşti după victoria cu 5-0 în faţa Farului. Rapid a ajuns la trei puncte de play-off, iar Florin Tene a tras câteva concluzii. 

"Trebuie să recunoaştem că totuşi Rapid are un patron cu un buget foarte mare, un lot foarte valoros, un staff foarte bun, să nu mai vorbesc despre spectatori care sunt extraordinari la meciurile de acasă. Rapid, din punctul meu de vedere, trebuie să fie în primele trei echipe din România", a declarat fostul portar. 

Marius Şumudică a obţinut trei victorii în şapte partide în noul mandat pe banca giuleştenilor. Fostul său coleg de la Rapid, Florin Tene, este convins că Şumi poate aduce un nou titlu în Giuleşti după mai bine de 20 de ani.

"N-a fost uşor nici pentru el, sunt sigur că nu e uşor, nu e uşor să iei o echipă din mers. Rapid până la meciul cu Farul, nu a fost Rapid pe care îl ştim noi, dar mă bucur că şi-a revenit, pentru că îl cunosc pe Marius, e un băiat extraordinar. Eu cred că o să facă o treabă extraordinar de bună la Rapid", a mai spus Florin Tene. 

 

Afla mai multe despre: rapid farulflorin tenemarius sumudica 

viewscnt
Articole similare