You are here:

Alertă la Real Madrid! Doi titulari, out pentru ”El Clasico”. Cum va face faţă Ancelotti celui mai bun atac din Spania

Alertă la Real Madrid! Doi titulari, out pentru ”El Clasico”. Cum va face faţă Ancelotti celui mai bun atac din Spania

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid are în faţă ”El Clasico” împotriva rivalei FC Barcelona, dar Carlo Ancelotti a fost lovit de două probleme uriaşe în lotul de jucători.

Doi jucători de la Real, incerţi pentru ”El Clasico” cu Barcelona

Marele meci dintre Real Madrid şi FC Barcelona are loc sâmbătă, de la ora 22:00, pe Santiago Bernabeu, în etapa a 11-a din campionatul Spaniei.

Înaintea ”El Clasico”, cele două imense rivale ocupă primele două locuri în La Liga. Catalanii sunt lideri, cu 27 de puncte şi au cel mai bun atac (33 de goluri marcate), în timp ce madrilenii sunt pe 2, cu 24 de puncte, şi încă nu au pierdut în Primera, la fel ca Atletico.

Dar trupa lui Carlo Ancelotti a primit două lovituri teribile după meciul din Champions League cu Borussia Dortmund, pe care a învins-o cu 5-2.

Mai exact, Thibaut Courtois a suferit nişte probleme medicale de ordin muscular şi cel mai probabil va rata ”El Clasico”. Rodrygo nu va juca nici el în marele meci cu Barcelona.

Astfel, rămâne de văzut cum va reuşi Ancelotti să gestioneze aceste două absenţe de mare importanţă pentru duelul cu rivala eternă.

De cealaltă parte, Barcelona mai are de jucat şi ea în Champions League, în atracţia zilei de azi, marele meci cu Bayern Munchen. Încă mai sunt ecouri de la acel istoric 8-2 al bavarezilor din stagiunea 2019-2020.

Afla mai multe despre: real madridbarcelonael clasicola ligauclcarlo ancelotti 

viewscnt
Articole similare