You are here:

VIDEO | A dat răspunsul. Luat în direct de jurnalişti, fotbalistul a făcut lumină în subiectul care ”arde” în UCL

VIDEO | A dat răspunsul. Luat în direct de jurnalişti, fotbalistul a făcut lumină în subiectul care ”arde” în UCL
Comentarii

Înaintea marelui duel dintre Barcelona şi Bayern, Joshua Kimmich (29 de ani) a abordat un subiect ce îl are în prim-plan.

Fotbalistul de renume mondial a dat răspunsul în ceea ce-l priveşte

FC Barcelona este interesată de serviciile lui Joshua Kimmich, iar acesta a abordat subiectul înaintea disputei directe din UEFA Champions League.

Barcelona şi Bayern Munchen îşi dau întâlnire în cel mai disputat duel al etapei a treia din principala fază din UCL.

Polivalentul jucător german a dat de înţeles că ar putea ajunge la un moment dat în capitala Cataluniei, acolo unde ar fi antrenat de fostul său tehnician de la Bayern, Hansi Flick.

"Nu mă gândesc la asta. Nu ar trebui să excluzi nimic în viaţă şi nici în fotbal", a declarat Kimmich, citat de jurnalistul italian Fabrizio Romano, pe pagina lui de X.

Hansi Flick, cu Joshua Kimmich în componenţa lui Bayern Munchen, i-a adminstrat un istoric 8-2 Barcelonei în sezonul 2019-2020 din Champions League, un sezon în care bavarezii aceau să câştige şi ultimul lor trofeu în această prestigioasă competiţie.

Cotat la 50 de milioane de euro, Kimmich a jucat fix 400 de meciuri în tricoul lui Bayern şi a livrat până acum 42 de goluri şi 107 de pase decisive.

Afla mai multe despre: barcelonabayernuclhansi flickjoshua kimmich 

viewscnt
Articole similare