You are here:

Ultima oră! Xavi, pe lista unei adversare FCSB din Europa League. Unde ar putea ajunge fostul antrenor de la Barcelona

Ultima oră! Xavi, pe lista unei adversare FCSB din Europa League. Unde ar putea ajunge fostul antrenor de la Barcelona

UEFA Europa League

Comentarii

Xavi (44 de ani) ar putea să o preia pe Manchester United, adversara celor de la FCSB în Europa League.

Xavi Hernandez este liber de contract de la finalul sezonului trecut, când şi-a încheiat socotelile cu FC Barcelona, iar recent Manchester United s-a interesat de serviciile sale.

Xavi, pe lista lui Manchester United

Cu toate că Erik ten Hag a reuşit să câştige primul meci (2-1 cu Brentford) după cinci etape fără succes, scaunul său este în continuare extrem de fragil, iar în cazul unei noi serii de rezultate nefaste se va şi răsturna.

Zilele trecute, în timpul pauzei internaţionale, cei de la Manchester United au luat legătura cu Xavi pentru a afla dacă ar fi interesat să preia echipa din Premier League.

”United a luat legătura, prin intermediari, de două ori cu fostul star al Barcelonei în ultimele câteva luni”, a notat tabloidul britanic Daily Mail, care scrie că inclusiv directorul executiv Omar Berrada a zburat săptămâna trecută la Barcelona pentru a se interesa de situaţia tehnicianului catalan.

Xavi a pregătit-o timp de trei sezoane pe FC Barcelona (2021-2024), iar cel mai important trofeu cucerit este campionatul Spaniei (2023).

Următorul meci pentru Manchester United este examenul din Europa League cu Fenerbahce, echipă antrenată chiar de fostul manager de pe Old Trafford, Jose Mourinho.

În luna ianuarie a anului viitor, ”diavolii” vor da piept şi cu FCSB, la Bucureşti, şi rămâne de văzut ce tehnician va fi la conducerea echipei engleze.

Afla mai multe despre: xavimanchester unitedbarcelonaeuropa leaguepremier leaguela liga 

viewscnt
Articole similare