Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Hansi Flick, prezentat oficial la Barcelona! Germanul va prelua echipa după despărţirea neaşteptată de Xavi

OFICIAL | Hansi Flick, prezentat oficial la Barcelona! Germanul va prelua echipa după despărţirea neaşteptată de Xavi

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona s-a despărţit de Xavi, după anunţul tehnicianului că va continua alături de formaţia catalană, preşedintele clubului, Joan Laporta, a decis să opteze pentru un nou tehnician în sezonul viitor.

Hansi Flick este noul antrenor al celor de la FC Barcelona! Germanul în vârstă de 59 de ani va prelua Barcelona la începutul sezonului care va începe în vara acestui an, după o pauză de aproximativ opt luni din antrenorat. Ultima echipă antrenată de Flick a fost chiar selecţionata Germaniei, preluată ulterior de Julian Nagelsmann.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

"Călăul" Barcelonei din 2020, noul antrenor al catalanilor în 2024

Fostul antrenor al celor de la Bayern Munchen, devenit celebru pentru victoria uriaşă a bavarezilor din semifinalele UEFA Champions League, din sezonul 2019/2020, cu scorul de 8-2, la Lisabona.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Bayern Munchen avea să cucerească trofeul UEFA Champions League în acel sezon, în urma unei finale câştigate în faţa celor de la Paris Saint-Germain, cu scorul de 1-0. Kingsley Coman marca atunci unicul gol al partidei, în minutul 59. Hansi Flick va implementa la Barcelona o viziune de joc cu mult diferită faţă de cea a ultimilor antrenori instalaţi pe banca formaţiei "blaugrana", una care promovează efortul depus pe teren pentru pressing. 

 

Afla mai multe despre: fc barcelonajoan laportahansi flickxavixavi hernandezla liga 

viewscnt
Articole similare