You are here:

FCSB abia acum află ce o aşteaptă în Scoţia: ”100% se transformă în 200%. Ţi se făcea pielea de găină”

FCSB abia acum află ce o aşteaptă în Scoţia: ”100% se transformă în 200%. Ţi se făcea pielea de găină”

FCSB

Comentarii

FCSB se va deplasa la Glasgow pentru duelul cu Rangers, dar a fost avertizată de un fost jucător care ştie cum e fotbalul pe miticul ”Ibrox”.

FCSB, motive să fie speriată de deplasarea de pe Ibrox? ”Ţi se făcea pielea de găină”

FCSB va juca pe terenul celor de la Rangers în etapa a treia din faza principală din Europa League.

Despre acest meci a vorbit şi Dorin Goian, fost internaţional român care a jucat atât pentru campioana României, cât şi pentru formaţia scoţiană.

La Rangers, Goian a evoluat un sezon (2011-2012) şi a strâns 42 de partide, iar acum şi-a adus aminte de acea perioadă şi de ce consideră că Rangers va avea deja 1-0 la startul meciului de pe Ibrox.

”M-am bucurat pentru cei de la FCSB. Un joc contra lui Rangers, mai ales în deplasare, este o experienţă de neuitat pentru orice fotbalist. Atmosfera este una incredibilă acolo la Ibrox.

Şi experienţa jucătorilor în acest joc cu Rangers va fi una de neuitat. Mă bucur că au picat împreună în aceasta grupă, pentru că interesul va fi de trei ori mai mare.

Ţin minte când jucam într-un derby versus Celtic, într-un ”Old Firm”, se şi înregistrase un record, cred că de vreo 50 şi ceva de mii la acel derby. Cred că foarte emoţionant pentru ei, cred că va fi imnul de început,

Tina Turner, ‘The Best’, când se cântă la începutul meciului. (n.r. se începe cu 1-0?) Da, da. Vom vedea. Dar, cel puţin pentru echipa gazdă, când auzi un stadion întreg cântând Tina Turner, ”The Best”, practic ăla era momentul care pe noi ne motiva 200%. 

Înainte în vestiar, te mai schimbi, eşti concentrat la joc sau mai vorbeşti cu un coleg, mai tragi o jambieră, mai pui o apărătoare. Dar când eşti pe teren şi îţi cântă Tina Turner, ”The Best” şi sunt cu toţii la un ison, momentul este special.

Ţi se făcea pielea de găină. Şi practic, acea concentrare de 100% se transformă în 200%. În momentul ăla, simţi că nu există adversar pe care să nu-l poţi învinge”, a declarat Goian, potrivit Fanatik.

În Europa League, FCSB a obţinut şase puncte din şase posibile în primele două runde, în timp ce Glasgow Rangers a strâns doar trei puncte şi are golaveraj negativ.

Afla mai multe despre: fcsbrangersdorin goianeuropa league 

viewscnt
Articole similare