You are here:

Fotbaliştii de la FCSB au dat verdictul, după ce au aflat că Ianis Hagi nu va fi folosit de Rangers, în meciul din Europa League | VIDEO

Fotbaliştii de la FCSB au dat verdictul, după ce au aflat că Ianis Hagi nu va fi folosit de Rangers, în meciul din Europa League | VIDEO

FCSB

Comentarii

Jucătorii lui Elias Charalambous se bucură că nu îl vor avea adversar pe Ianis Hagi. Alex Băluţă e convins că decarul naţionalei României le-ar fi adus un plus scoţienilor de la Rangers, în meciul cu FCSB, din Europa League.

Fotbaliştii de la FCSB au comentat duelul cu Rangers, din Europa League

FCSB a zburat spre Scoţia cu două ore întârziere. Avionul s-a stricat, iar roş-albaştrii s-au îmbarcat în altă aeronavă. 

Darius Olaru şi Adrian Şut au fost lăsăţi acasă. Căpitanul roş-albaştrilor e suspendat, în timp ce Şut a avut un deces în familie. 

Jucătorii lui Elias Charalambous sunt convinşi că Rangers ar fi fost mai puternică dacă îl avea în teren pe Ianis Hagi. Decarul naţionalei nu a fost trecut pe lista UEFA. 

"Normal că le-ar fi adus un plus, cu siguranţă, şi ar fi fost motivat şi el împotriva noastră", a declarat Alex Băluţă. 

În sezonul 1995-1996 din UEFA Champions League, Steaua o învingea pe Rangers cu 1-0, în Ghencea. Didi Prodan a dat cel mai tare gol din carieră, iar Valentin Creţu şi-a amintit ce făcea în acea perioadă. 

"În 1996, cât aveam? 7 ani, Doamne! Mă bucuram de primul an la şcoală, dar ştiu că tata se uita la meci, am a fost lângă el, m-am bucurat, dar nu ştiu ce-mi mai aduc aminte de la meciul ăla", a declarat fundaşul dreapta. 

David Miculescu vrea ca FCSB să-şi continue parcursul de vis din Europa League. 

"Acele amintiri sunt excelente, mai ales pentru fani. Sperăm să refacem şi noi cât de puţin din acel meci", a spus atacantul. 

Afla mai multe despre: rangers fcsbdavid miculescuvalentin cretualex baluta 

viewscnt
Articole similare