You are here:

Florin Tene, sfaturi preţioase pentru "Messi al portarilor": "S-a îngropat acolo"

Florin Tene, sfaturi preţioase pentru "Messi al portarilor": "S-a îngropat acolo"

FCSB

Comentarii

Florin Tene a vorbit despre parcursul pe care Andrei Vlad trebuie sa-l facă pentru a îşi redresa cariera.

Florin Tene, fostul portar din Superliga, şi-a început cariera la Dinamo U19, iar retragerea a fost tot de la clubul din Ştefan cel Mare. Pe parcursul carierei sale a trecut şi pe la marea rivală din Ghencea, dar şi la Rapid.

Andrei Vlad nu trece deloc printr-o perioadă bună

Se pare că "Messi al portarilor" a pierdut definitiv locul din poarta FCSB-ului, care este ocupat de câteva sezoane bune de Ştefan Târnovanu.

"E un lucru bun pentru el să-i dea drumul lui Vlad, trebuie să se exprime. Imi pare rau pentru el, îl cunosc bine, are calităţi, puţin s-a îngropat acolo că a rămas atât timp. Acum îi doresc să meargă la o echipă şi să joace pentru ca are reale calităţi."

FCSB se întăreşte cu noul portar Zima, deoarece plecarea lui Andrei Vlad în perioada de iarnă este iminentă. Florin Tene crede că orice echipă cu pretenţii trebuie să aibă doi portari valoroşi care să se lupte pe post.

"O să fie o dispută reală între cei doi portari. Târnovanu este portarul naţionalei care îmi place foarte mult, a crescut mult în ultima perioadă. Celălalt portar de la Petrolul (n.r. Zima), a avut meciuri foarte bune în campionat, trebuie să recunosc că ai nevoie de doi portari foarte valoroşi la o echipă ca FCSB."

Afla mai multe despre: florin tenefcsbandrei vlad 

viewscnt
Articole similare