You are here:

”E prima dată”. Premiera pe care o va bifa un jucător de la FCSB în meciul cu Rangers: ”Totul”

”E prima dată”. Premiera pe care o va bifa un jucător de la FCSB în meciul cu Rangers: ”Totul”

FCSB

Comentarii

Mijocaşul celor de la FCSB, Baba Alhassan (24 de ani), a prefaţat duelul cu scoţienii de la Rangers, în Europa League.

FCSB o va întâlni, în deplasare, pe Rangers, astăzi, de la ora 22:00, în etapa a treia din Europa League.

Jucătorii FCSB-ului, aşteptări mari de la partida cu Rangers

Campioana României are şase puncte din tot atâtea posibile, în timp ce scoţienii au acumulat doar trei puncte până acum.

Cu toate că FCSB va avea mai multe absenţe pentru acest joc, Baba Alhassan vrea o victorie şi în Scoţia, care să o ducă cu un pas mai aproape de calificarea din grupa principală din Europa League.

Formaţia roş-albastră tocmai ce vine după victoria din derby-ul cu Dinamo, motv pentru care mijlocaşul roş-albaştrilor mizează pe forma bună a echipei şi în duelul de la Glasgow.

”Aş vrea să spun că echipa noastră e într-o formă bună. Uitaţi-vă la jocurile trecute. Avem câteva consecutive fără înfrângere. Sperăm să-l câştigăm şi pe acesta.

Nu am jucat niciodată împotriva unei echipe din Scoţia. Asta e prima dată. Cred că avem experienţa necesară să ne batem. Totul e aici, în minte.

Nu avem aşteptări. Suntem aici doar ca să câştigăm. Nimic altceva. Nu ne e frică de nimic”, a declarat Baba Alhassan, în conferinţa de presă premergătoare meciului de pe Ibrox.

De subliniat şi faptul că Rangers a jucat finala acestei competiţii, Europa League, în 2022, pe care a pierdut-o, după loviturile de departajare, în faţa nemţilor de la Eintracht Frankfurt.

Afla mai multe despre: fcsbeuropa leaguebaba alhassan 

viewscnt
Articole similare