You are here:

Rangers - FCSB LIVE TEXT, ora 22:00, pe Orangesport.ro. Scoţia, următoarea oprire în Europa League pentru campioana României

Rangers - FCSB LIVE TEXT, ora 22:00, pe Orangesport.ro. Scoţia, următoarea oprire în Europa League pentru campioana României

FCSB

Comentarii

Meciul Rangers - FCSB se joacă astăzi, de la ora 22:00, în etapa a treia din Europa League, în format live text pe Orangesport.ro.

LIVE TEXT | Rangers - FCSB, ora 22:00, pe Orangesport.ro


Cele două seri din etapa a treia de Champions League extrem de spectaculoase s-au încheiat, dar săptămâna de fotbal european continuă cu Europa League şi Conference League.

În Europa League, România are o reprezentantă, pe campioana FCSB, care se descurcă de minune, după ce a acumulat şase puncte din şase în primele două etape şi ocupă locul 6 în clasamentul general. 

Următorul adversar este Rangers, tot în deplasare. După 4-1 acasă cu RFS 1-0 cu PAOK la Salonic, FCSB se deplasează în Scoţia şi speră să se întoarcă cu punct sau puncte de pe impunătorul stadion Ibrox, acolo unde evoluează echipa la care este legitimat Ianis Hagi, care nu face parte din lotul pentru cupele europene.

Rangers a acumulat doar trei puncte din victoria 2-0 la Malmo) şi a pierdut acasă cu Lyon (1-4), astfel că în acest moment se clasează doar pe locul 17.

În trecutul recent, mai exact în 2022, formaţia scoţiană a jucat finala acestei competiţii, Europa League, pe care a pierdut-o, după loviturile de departajare, în faţa nemţilor de la Eintracht Frankfurt.

Dacă ar reuşi să obţină o victorie (sau măcar un egal), FCSB ar mai face un pas important pentru calificarea din grupa principală spre faza eliminatorie de play-off.

În conferinţa de presă, antrenorul FCSB-ului, Elias Charalambous, a dat ultimele noutăţi despre situaţia jucătorilor din lotul său.

"Darius Olaru, Adrian Şut şi Florin Tănase vor absenta mâine, însă eu spun mereu că nu există scuze. Jucătorii care sunt disponibili sunt cei mai importanţi pentru mine.

Aşa că trebuie să jucăm cu ceea ce avem, să căutăm soluţii. Siyabonga Ngezana este refăcut după accidentare încă de săptămâna trecută, el poate juca mâine", a declarat Charalambous.

Afla mai multe despre: fcsbrangers fcsbeuropa league 

viewscnt
Articole similare