You are here:

"E adevărat ce a spus Gigi Becali?"Jurnaliştii scoţieni l-au luat tare pe Charalambous în conferinţa de presă: "Peste tot patronii fac asta"

"E adevărat ce a spus Gigi Becali?"Jurnaliştii scoţieni l-au luat tare pe Charalambous în conferinţa de presă: "Peste tot patronii fac asta"

UEFA Europa League

Comentarii

Antrenorul de la FCSB, Elias Charalambous, a fost chestionat de jurnaliştii scoţieni, înaintea meciului cu Rangers, după ce declaraţiile finanţatorului Gigi Becali au ajuns şi în străinătate.

Elias Charalambous, pus de jurnaliştii scoţieni să dea explicaţii pentru declaraţia lui Gigi Becali: "Ce înseamnă o echipă slăbită?"

Meciul Rangers - FCSB, care se va disputa, joi, de la ora 22.00, în etapa a treia a Europa League, va fi abordat de campioana Superligii fără mai mulţi jucători importanţi. De altfel, Gigi Becali a oferit numele jucătorilor care vor juca pe Ibrox. 

"În Scoţia am auzit că patronul a spus că veţi trimite o echipă mai slabă. Este adevărat? Jucătorii de top nu vor fi pe teren", a întrebat unul dintre jurnalişti, iar Elias Charalambous a lămurit situaţia. 

"Vreau să-mi prezint scuze pentru întârziere, nu a depins de noi. Despre joc... Avem în faţă o echipă bună, de tradiţie. Ştim la ce să ne aşteptăm, va fi un meci dur. Trebuie să fim curajoşi şi să câştigăm, pentru că aşa gândeşte echipa. Am analizat adversarul, le ştim avantajele şi vulnerabilităţile.

Ce înseamnă o echipă slăbită? Avem 22 de jucători asemănători din punctul meu de vedere. Nu avem primul 11 şi jucători mai slabi decât alţii, ci pe toţi îi văd la acelaşi nivel, la nivel înalt şi toţi pot fi titulari în orice moment. Nu putem vorbi despre jucători slabi sau buni. Suntem aici şi mereu noi decidem cu cine să începem. Patronul meu vorbeşte cu noi şi îi place să-şi spune părerile, dar noi suntem aici, noi antrenăm. Peste tot în lume patronii vor să aibă un cuvânt de spus la echipă, dar noi decidem primul 11, noi, antrenorii. Noi avem ultimul cuvânt în privinţa a cine joacă.

Este fotbal şi oricare rezultat este posibil. Nu cred că dacă Rangers a pierdut meciul recent îi va afecta mâine. Jucătorii noştri sunt norocoşi să joace într-o astfel de atmosferă mâine. Rangers are mulţi jucători buni şi de aceea joacă la Rangers", a declarat Elias Charalambous, în conferinţa de presă premergătoare meciului Rangers - FCSB

Siyabonga Ngezana, apt pentru Rangers - FCSB

Adrian Şut, Darius Olaru şi Florin Tănase au intrat pe lista fotbaliştilor indisponibili pentru următorul meci din Europa League, însă Elias Charalambous a oferit şi o veste bună. 

"Nu există scuze, jucătorii disponibili sunt cei mai importanţi ca să facem primul 11 şi să ajutăm echipa. Trebuie să ne descurcăm şi să găsim soluţii. 

Îmi place să jucăm la trei zile şi pentru jucători este plăcut, decât să se antreneze pentru meciuri. Ngezana era gata şi săptămâna trecută şi e pregătit 100% să joace şi mâine", a mai spus antrenorul cipriot de la FCSB

Afla mai multe despre: elias charalambousrangers fcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare