You are here:

Kopic povesteşte despre noul lider din vestiarul lui Dinamo: "Când vorbeşte în vestiar, toţi vor să îl asculte"

Kopic povesteşte despre noul lider din vestiarul lui Dinamo: "Când vorbeşte în vestiar, toţi vor să îl asculte"

Dinamo București

Comentarii

Kopic vorbeşte despre parcursul pe care l-au avut pentru a îl aduce pe Selmani la Dinamo.

Astrit Selmani, nou senzaţie din Ştefan cel Mare, nu a avut un parcurs uşor în carieră. A trecut prin multe accidentări, dar a reuşit să treacă peste toate problemele şi să revină mai puternic pe teren.

Atacantul lui Dinamo are şapte goluri şi patru pase decisive în 23 de partide în tricoul "alb-roşu". Nu doar realizările personale sunt punctele forte ale vârfului, ci modul cum luptă pentru fiecare balon, dar mai ales pentru atitudinea din teren şi în afara lui.

"Am vorbit de jucător acolo. L-am văzut, mi-am spus părerea şi căutam atacant central. Erau câţiva fotbalişti acolo, dar l-am văzut pe el cum a jucat în Israel.", a spus Kopic.

Ce l-a convins pe tehnicianul lui Dinamo să-l aducă pe Selmani

"Nu era în formă,dar m-am dus şi mai în spate. Am văzut că face pressing, aleargă, ţine mingea, e acolo să marcheze, simte jocul. Am zis că îl iau pe el."
 
Noul lider din vestiarul lui "câinilor" este apreciat de banca tehnică pentru modul în care abordează fiecare antrenament sau meci. Faptul că a revenit mereu în formă după accidentări, este dovada caracterului său puternic.
 
"Nu aveai timp să faci miracole cu jucătorul. Apoi s-a accidentat, dar şi-a arătat determinarea lui să demonstreze de când a venit. Mai ales din presezon, cum s-a antrenat, cum s-a odihnit, totul, a fost incredibil. Toate aceste goluri şi pase de gol le merită."
 
"De exemplu, când Selmani vorbeşte în vestiar, toţi vor să îl asculte", a spus antrenorul lui Dinamo, la SportCast cu Sile, de pe canalul de YouTube al Orange Sport. 
 

Afla mai multe despre: kopicselmanidinamo 

viewscnt
Articole similare