You are here:

A acuzat arbitrajul după ce a fost învins în Champions League: ”Arbitrul spune mai întâi că a fost henţ, apoi că a împins”

A acuzat arbitrajul după ce a fost învins în Champions League: ”Arbitrul spune mai întâi că a fost henţ, apoi că a împins”

UEFA Champions League

Comentarii

Antrenorul celor de la Atletico Madrid, Diego Simeone (54 de ani), a acuzat arbitrajul după ce echipa sa a pierdut cu Lille, în Champions League.

Atletico Madrid a fost învinsă, pe teren propriu, de Lille, scor 1-3, în etapa a treia din faza principala a UEFA Chamions League.

Cu toate că madrilenii au condus la pauză prin golul lui Julian Alvarez (8), au avut o repriză a doua de coşmar, în care francezii au întors decisiv soarta partidei.

Aceştia au marcat prin Zhegrova (61) şi Jonathan David (74 pen şi 89), reuşind astfel să producă una dintre marile surprize ale acestui sezon din Champions League.

Simeone, supărat pe arbitrajul din Atletico - Lille 1-3: ”Sper să se întâmple cândva şi în avantajul nostru”

Dar la finalul meciului, Diego Simeone a ”luat foc” şi a acuzat arbitrajul, în mod special faza penalty-ului din care Lille a marcat al doilea ei gol.

”Ei marchează un gol grozav, pentru 1-1, şi apoi sper să putem spune ceva despre ceea ce a fost un penalty. Arbitrul spune mai întâi că a fost henţ, apoi că Koke a împins. Acea lovitură de la 11 metri a rupt echilibrul din teren.

Să ne spună cineva de la UEFA că arbitrul a avut dreptate şi de aceea VAR-ul nu a intervenit pentru ceva. Sper să se întâmple cândva şi în avantajul nostru”, a adăugat antrenorul madrilenilor”, a declarat Simeone, după meci.

În urma acestui rezultat, Atletico se află doar pe locul 27, cu trei puncte în trei etape, în timp ce Lille a urcat pe 15, cu şase puncte, după a învins-o şi pe Real etapa trecută (1-0).

Afla mai multe despre: atletico madridlilleucldiego simeone 

viewscnt
Articole similare