You are here:

Nu doar Atletico! ”Transferul lui Raţiu ar fi o întărire de lux”. Ce alt club din Spania îl doreşte pe fundaşul român

Nu doar Atletico! ”Transferul lui Raţiu ar fi o întărire de lux”. Ce alt club din Spania îl doreşte pe fundaşul român

Stranieri

Comentarii

Andrei Raţiu (26 de ani) este unul dintre cei mai în formă jucători din campionatul Spaniei şi ar putea ajunge la un club mai important decât cel la care se află acum.

Încă un club în cursa pentru Raţiu. Atletico Madrid are concurenţă

Andrei Raţiu ar putea fi subiectul unui transfer spectaculos în Spania. După ce a apărut informaţia că Diego Simeone l-ar dori la Atletico Madrid, încă o echipă de top din La Liga s-ar fi înscris în cursa pentru semnătura internaţionalului român.

Este vorba despre Villareal, chiar clubul unde Andrei Raţiu a crescut şi s-a format ca jucător. O eventuală revenire a acestuia la ”Submarinul galben” ar costa mult mai puţin de 10 milioane de euro, întrucât Villareal încă deţine 50% din drepturile fundaşului român.

Spaniolii susţin că dintr-un astfel de context ar avea de câştigat atât Rayo Vallecano, cât şi Villareal, dar Raţiu i-ar avea concurenţi pe post pe deja consacraţii Kiko Femenia şi Juan Foyth.

”Villarreal l-a crescut pe Raţiu, iar în prezent încă deţine 50% din drepturi. Este o situaţie de win-win pentru ei, întrucât pot împărţi suma pe care ar obţine-o Rayo Vallecano de pe urma transferului sau ar putea să plătească mai puţin dacă ar vrea să-l aducă.

Marcelino deja îi are în lot pe Kiko Femenia şi Juan Foyth, iar transferul lui Raţiu ar fi o întărire de lux, întrucât este un fotbalist care merită apreciat, în toate sensurile”, au scris cei de la Marca.

Andrei Raţiu a jucat patru meciuri în acest sezon din La Liga pentru Rayo Vallecano şi a contribuit cu un gol şi o pasă decisivă. El este cotat acum la trei milioane de euro.

Afla mai multe despre: andrei ratiula ligarayovillarealatletico madrid 

viewscnt
Articole similare