You are here:

Real Madrid a câştigat cu Alaves, dar a avut mari emoţii pe final. Oaspeţii, aproape de o remontada istorică pe Bernabeu

Real Madrid a câştigat cu Alaves, dar a avut mari emoţii pe final. Oaspeţii, aproape de o remontada istorică pe Bernabeu

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid a reuşit să câştige contra lui Alaves, dar bascii au fost extrem de aproape de a anula un deficit de 0-3 pe tabelă chiar pe ”Santiago Bernabeu”.

Real Madrid, victorie la limită şi cu emoţii pe final

Real Madrid a învins-o, pe teren propriu, pe Deportivo Alaves, scor 3-2, în etapa a şaptea din La Liga. Oaspeţii au marcat de două ori pe final de meci.

Madrilenii au deschis scorul în secunda 54, când Vinicius i-a pasat lui Lucas Vazquez şi acesta a înscris. 

Bellingham l-a servit pe Mbappe pentru un gol anulat de ofsaid, în minutul 21, dar englezul a repetat figura în minutul 30, şi Mbappe a marcat un gol regulamentar, făcând 2-0. 

Elevii lui Ancelotti au dominat meciul în continuare şi Rodrygo a înscris pentru 3-0 în minutul 48. 

Oaspeţii s-au trezit la viaţă pe final de partidă. Rebbach a lovit bara în minutul 77, anunţând parcă un final de meci cu probleme pentru Real. 

Benavides a înscris primul gol al lui Alaves în minutul 85, cu un şut superb, iar în minutul 87 Kike Garcia l-a învins pe Courtois cu un şut la colţul lung şi scorul devenea Real Madrid – Alaves 3-2. 

Bascii au încercat să forţeze egalarea, dar nu au mai reuşit să înscrie şi madrilenii s-au impus la limită, după mari emoţii pe final.

Afla mai multe despre: real madridla ligaalaves 

viewscnt
Articole similare