You are here:

Sassuolo şi Cagliari s-au calificat în următorul tur al Cupei Italiei. Horaţiu Moldovan şi Răzvan Marin, doar rezerve pentru echipele lor

Sassuolo şi Cagliari s-au calificat în următorul tur al Cupei Italiei. Horaţiu Moldovan şi Răzvan Marin, doar rezerve pentru echipele lor

Stranieri

Comentarii

Sassuolo şi Cagliari s-au calificat în următorul tur al Cupei Italiei după victorii obţinute împotriva formaţiilor Lecce şi Cremonese.

Horaţiu Moldovan a fost rezervă la partida celor de la Sassuolo de pe terenul lui Lecce. Formaţia retrogradată în Serie B la finalul sezonului trecut a reuşit să se impună cu scorul de 2-0.

Pentru Lecce a evoluat internaţionalul român U20, Rareş Burnete, în timp ce Alexandru Borbei, portarul de rezervă al grupării din Serie A, nu a fost utilizat. Burnete a bifat 28 de minute la partida cu Sassuolo şi a primit nota 5.7 din partea site-ului Flashscore.

Minute pentru Rareş Burnete, la Lecce

Pentru Lecce a evoluat, ca titular, Balthazar Pierret, fostul mijlocaş francez al celor de la Dinamo. Cagliari, echipa la care evoluează Răzvan Marin, s-a impus la limită la partida cu Cremonese. Mijlocaşul echipei naţionale a rămas pe bancă la partida din Cupă, în ciuda prestaţiilor solide din campionat, în ultimele etape.

Lapadula a înscris unicul gol al meciului, în minutul 60. În următoarea etapă din Serie A, Parma, echipa la care joacă Dennis Man şi Valentin Mihăilă, primeşte vizita celor de la Cagliari.

Cagliari ocupă locul 20 în clasament, cu doar două puncte după cinci etape, în timp ce Parma se află pe locul 14, cu cinci puncte după primele cinci partide de campionat ale sezonului.

Afla mai multe despre: straniericupa italieihoratiu moldovansassuolocagliarirazvan marinitaliaserie a 

viewscnt
Articole similare