You are here:

"Nu face decât să-şi diminueze din merite". Motivul pentru care FRF s-a sesizat în cazul lui Dorinel Munteanu

"Nu face decât să-şi diminueze din merite". Motivul pentru care FRF s-a sesizat în cazul lui Dorinel Munteanu

Oțelul Galați

Comentarii

Dorinel Munteanu, antrenorul celor de la Oţelul Galaţi, este protagonistul unui scandal petrecut în timpul partidei dintre Oţelul şi Dinamo, din ultima etapă din Superliga.

Bogdan Cosmescu a vorbit despre situaţia de la marginea terenului din timpul partidei de la Galaţi, moment în care Dorinel Munteanu şi-a tras de guler un jucător, pe tânărul David Maftei. FRF s-a sesizat în acest caz, iar Munteanu va fi nevoit să ofere explicaţii în faţa Comisiei de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal.

Bogdan Cosmescu îi recunoaşte importanţa lui Dorinel Munteanu în actuala structură a celor de la Oţelul Galaţi, dar este de părere că antrenorul gălăţenilor a exagerat atât prin gestul său, cât şi prin declaraţiile de la finalul partidei.

Bogdan Cosmescu: "Nu e normal ce face"

"Nu ştiu ce să zic, nu e normal ce face. Nu cred că va explica nimic, el dacă spunea că nu i-a făcut mare lucru... dar declaraţiile virulente de la final sunt cele care au atras atenţia.

Cred că de aici s-a făcut, gestul a fost în focul meciului. Nu face decât să-şi diminueze din merite, ce se întâmpla acolo la Galaţi este de domeniul fantasticului, într-un mod pozitiv. Ar trebui să-i dea un avertisement acum, este o legendă a fotbalului nostru, face treabă acum.", a declarat Bogdan Cosmescu, la Prima Sport.

Pentru Oţelul Galaţi urmează deplasarea din Giuleşti împotriva celor de la Rapid, grupare care s-a impus cu scorul de 2-1 la partida din ultima etapă, pe terenul Unirii Slobozia.

Dorinel Munteanu riscă o suspendare între două şi şase etape, în cazul în care va fi găsit vinovat de către Comisia de Disciplină, pentru incidentul de la meciul cu Dinamo, din etapa a zecea.

Afla mai multe despre: otelul galatibogdan cosmescusuperligadorinel munteanu 

viewscnt
Articole similare