You are here:

VIDEO | Motivul pentru care Rareş Pop nu şi-a pus amprenta la Rapid, în mandatul lui Neil Lennon pe banca echipei: "A fost dificil"

VIDEO | Motivul pentru care Rareş Pop nu şi-a pus amprenta la Rapid, în mandatul lui Neil Lennon pe banca echipei: "A fost dificil"

Rapid

Comentarii

Rareş Pop (19 ani), fotbalistul ajuns la Rapid în această vară de la UTA Arad, a înscris două goluri pentru formaţia giuleşteană în deplasarea de pe terenul Unirii Slobozia.

Pop a fost salvatorul lui Marius Şumudică la primul meci după dezastrul din Giuleşti împotriva liderului clasamentului din Superliga, U Cluj. Rapid a deschis scorul în prima repriză a partidei de la Clinceni, prin reuşita lui Pop, venită din pasa lui Tobias Christensen.

Pospelov a restabilit egalitatea la scurt timp de la deschiderea scorului, dar Pop a fost decisiv şi în actul secund, cu o execuţie dificilă. Noua speranţă a Rapidului are planuri mari alături de noua sa echipă, pentru care a evoluat deja în şapte partide în Superliga.

Pop a vorbit despre jocul echipei sub comanda lui Neil Lennon, cât şi despre propriile probleme din startul acestui sezon, care nu i-au permis să se integreze din start în echipa condusă la acea vreme de tehnicianul nord-irlandez.

Rareş Pop: "Nu am reuşit să ne acomodăm cu sistemul pe care îl impunea Lennon"

"Nu pot spune că a fost neapărat o dorinţă de a lupta pentru titlu, cu siguranţă acum este, vorbim despre Rapid, o echipă destul de titrată. Mi s-a părut o oportunitate bună de a mă afirma şi de a face pasul către străinătate.

Echipa nu a prestat jocul pe care îl aşteptă toată lumea, nu am reuşit să ne acomodam cu sistemul pe care îl impunea Lennon, dar pentru mine a fost mai dificil pentru că n-am făcut pregătirea cu echipa. Era perioada când dădeam bac-ul şi n-am putut să fiu prezent la cantonament. 

Cu siguranţă sunt jucători care au jucat la un nivel destul de ridicat, sunt buni şi până la urma într-un mediu în care sunt oameni competenţi, şi cei necompetenţi se vor ridica.", a declarat Rareş Pop.

De la revenirea pe banca Rapidului a lui Marius Şumudică, Rareş Pop a înscris de trei ori.

Afla mai multe despre: rapidrares popmarius sumudicasuperliganeil lennon 

viewscnt
Articole similare