You are here:

"Zilele trecute m-a criticat cineva, că sunt devorator de antrenori". Patronul din Superliga, sub presiune după ultimele rezultate ale echipei

"Zilele trecute m-a criticat cineva, că sunt devorator de antrenori". Patronul din Superliga, sub presiune după ultimele rezultate ale echipei

Superliga

Comentarii

Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoşani, a vorbit despre situaţia de la club după ultimele rezultate ale echipei, în Superliga.

FC Botoşani ocupă penultimul loc al clasamentului din Superliga. Deşi au avut parte de un start mai bun faţă de cel din sezonul trecut, FC Botoşani are doar şapte puncte după nouă partide în Superliga.

Cu înfrângeri clare suferite în faţa unor echipe precum Sepsi, CFR Cluj şi Petrolul Ploieşti, FC Botoşani speră să-şi întoarcă norocul la partida de pe terenul uneia dintre revelaţiei acestui start de sezon, Dinamo Bucureşti.

Valeriu Iftime, patronul clubului botoşănean, a vorbit despre situaţia din interiorul clubului înaintea duelului cu Dinamo, cât şi despre încrederea pe care o are în antrenorul principal al echipei, Liviu Ciobotariu

Valeriu Iftime: "Dinamo e pe val, de adevărat! Eu sunt sub val"

"Dinamo e pe val, e adevărat! Eu sunt sub val, ultimul meci am fost egalaţi în (n.r. minutul) 90... Avem 2-3 meciuri în care am fost egalaţi sau am luat bătaie în ultimele 5 minute din meci. Puţin mai atenţi în apărare şi în zonele astea de final de meci, poate o să arătam alt fotbal. Eu cred mult că în ultimul meci cu cei de la Buzău, care nu sunt în cea mai buna forma, eram doi răniţi.

Cu Liviu e nemăsurată (n.r. răbdarea) în momentul ăsta. Zilele trecute m-a criticat cineva că sunt devorator de antrenori, nu e deloc aşa. Pentru mine un antrenor are stagiu lung la Botoşani. Nu poţi construi niciodată în 2-3 luni, ce trebuie să faci într-o juma de an. Ideea e dacă antrenorul are încărcătura necesara să poată conduce grupul ăsta.", a declarat Valeriu Iftime.

Afla mai multe despre: superligafc botosanivaleriu iftimeliviu ciobotariu 

viewscnt
Articole similare