You are here:

ULTIMA ORĂ | Răsturnare de situaţie în privinţa lui Târnovanu la FCSB! Anunţul făcut de Gigi Becali

ULTIMA ORĂ | Răsturnare de situaţie în privinţa lui Târnovanu la FCSB! Anunţul făcut de Gigi Becali

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (66 de ani) a vorbit din nou despre Ştefan Târnovanu (24 de ani), portarul titular al FCSB.

Imediat după meciul cu Petrolul, sub influenţa rezultatului negativ şi a modului în care a fost gestionată ultima fază de către portar, Gigi Becali anunţase că nu îi va mai mări contractul lui Ştefan Târnovanu, deşi totul era bătut în cuie.

Ştefan Târnovanu va avea, totuşi, salariul mărit la FCSB!

Becali a revenit, însă, asupra deciziei de a nu înregistra noul contract al lui Ştefan Târnovanu, cu noul salariu, şi a anunţat că acesta va fi înregistrat la Liga Profesionistă de Fotbal, astfel că goalkeeperul îşi va încasa leafa mărită.

Omul de afaceri din Pipera i-a transmis, totuşi, lui Târnovanu să stea mai atent în poartă şi a spus, de asemenea, că Mihai Lixandru va avea şi el salariul mărit la FCSB.

"Contractul e mărit, îl mai ţin aşa, o săptână, două, ca să îl atenţionez. Lui şi lui Lixandru le măresc contractele Să stea mai atent în poartă, d-aia îl ţin puţin. L-am semnat deja", a declarat Gigi Becali, patronul echipei, la Fanatik Superliga.

Lukas Zima, înlocuitor pentru Andrei Vlad şi concurent pentru Ştefan Târnovanu la FCSB

Gigi Becali a anunţat, luni, că îl doreşte pe Lukas Zima (31 de ani), portarul Petrolului, pentru a-l înlocui pe Andrei Vlad, cel care îşi termină contractul cu echipa în iarnă şi va pleca liber. Având în vedere prestaţiile sale, Zima poate fi un concurent serios pentru Târnovanu, care chiar să-i ia locul într-un acces de furie al lui Gigi Becali cauzat de vreo eventuală gafă.

  • 850.000 de euro este cota de piaţă a lui Lukas Zima în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

 

Afla mai multe despre: stefan tarnovanufcsbsalariucontractgigi becaliportar 

viewscnt
Articole similare