You are here:

"De nouă ani mă mint toţi". Valeriu Iftime a anunţat investiţia uriaşă, pentru a trece la nivelul următor în Superliga: "Apare anul ăsta"

"De nouă ani mă mint toţi". Valeriu Iftime a anunţat investiţia uriaşă, pentru a trece la nivelul următor în Superliga: "Apare anul ăsta"

Superliga

Comentarii

Patronul de la FC Botoşani, Valeriu Iftime, s-a arătat îngrijorat de felul în care se apără echipa sa, însă a anunţat şi o veste aşteptată de fotbalul din acea zonă a Moldovei.

Valeriu Iftime, după FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3, în Superliga: "Mă duc să văd golul lui Budescu şi să mă enervez"

A fost spectacol în primul meci din etapa a zecea din Superliga, între FC Botoşani şi FC Buzău, scor 3-3. Moldovenii au condus de două ori, cu un final spectaculos şi goluri superbe, iar Valeriu Iftime s-a arătat îngrijorat, de pe penultimul loc al clasamentului. 

"Sunt dezamăgit. Pentru mine... Nu ştiu dacă suntem ghinionişti, dacă nu jucăm fotbal, dacă e slab portarul, dar nu ştiu. E o stare complicată, dar e păcat, pentru că echipa joacă fotbal. Cred că apărarea e problema. Nu credeam că ăştia de la Buzău ne mai egalează. Am zis că dau un gol din prostie şi după ne distrăm noi. 

Ceva scârţâie. Am luat trei, şase, opt, 11 goluri şi am marcat trei. Problema e în apărare şi nu înţeleg", a spus Valeriu Iftime, mâhnit pentru situaţia sportivă de la FC Botoşani.

Valeriu Iftime anunţă apariţia unui stadion modern la Botoşani

Stadionul Municipal din Botoşani a fost extins în 2013, iar arena care are o capacitate de aproximativ 8.000 de locuri ar urma să fie modernizată. 

Valeriu Iftime nu-şi doreşte ca actualul stadion să fie pus la pământ, ci refăcut pe etape, iar afaceristul a oferit detalii. 

"Cu stadionul suntem în lupta cu CNI şi Ministerul Dezvoltării. Documentaţia e la CNI şi sper să ajung la minister săptămâna asta. O să facem front comun şi cu PSD doar să se aprobe stadionul ăsta. Politica asta... Nimic nu e din ce se aude. 

Nu e vorba despre bani. Anul ăsta să bugetezi e foarte puţin, dar dacă fac ce am propus de acum patru ani, adică să se facă pe etape stadionul, atunci va fi altfel. Nu poţi să strici stadionul şi să faci unul nou. Cel mai bine să jucăm pe gazonul ăsta, stadionul ăsta şi să facem pe etape tribunele şi peluzele. E cea mai bună soluţie şi ne dă şi voie să jucăm aici, şi să fie finanţabilă. 

Eu spun că anul ăsta apare hotărârea, aprobarea în comisia tehnică economică a ministerului, după care este o comisie interministerială, care aprobă finanţarea. Cu promisiuni şi astea nu se încălzeşte nimeni, dar eu zic să aveţi încredere că o să muncim mult. Trebuie să-l prind pe unul care spune lucruri adevărate în povestea asta, că de nouă ani mă mint toţi, doar minciuni primesc, că n-au făcut documentaţia, n-au făcut aia... Da, asta e, mă duc să văd golul lui Budescu şi să mă enervez", a adăugat Valeriu Iftime, patronul de la FC Botoşani

Afla mai multe despre: valeriu iftimestadion botosanivaleriu iftime fc botosanibotosani buzau superliga 

viewscnt
Articole similare