You are here:

Ce fel de jucători mai vrea Zeljko Kopic la Dinamo. Antrenorul ”câinilor”, concluzii după remiza de la Galaţi: ”Rezultatul e corect”

Ce fel de jucători mai vrea Zeljko Kopic la Dinamo. Antrenorul ”câinilor”, concluzii după remiza de la Galaţi: ”Rezultatul e corect”

Fotbal intern

Comentarii

Antrenorul celor de la Dinamo, Zeljko Kopic (47 de ani) a tras concluziile după meciul de egalitate de la Galaţi.

Cum a reacţionat Kopic, după remiza lui Dinamo la Galaţi, cu Oţelul: ”Rezultatul e corect”

Oţelul Galaţi şi Dinamo au încheiat la egalitate, scor 1-1, într-un meci programat cu ocazia etapei cu numărul 10 din Superliga.

Golurile au fost marcate de Maciel ’21, pentru Oţelul, şi Selmani ’18, din penalty, pentru Dinamo.

La finalul meciului, Zeljko Kopic a reacţionat şi a precizat că rezultatul de egalitate este unul corect, după cum cele întâmplate pe teren.

”Un meci bun, interesant, sunt mulţumit. Oţelul a fost mai bună în prima repriză, dar am marcat din penalty. În repriza a doua am avut mai multe ocazii, am contraolat mai mult meciul, am dat şansa unor tineri, aşa că trebuie să fiu mulţumit.

Este corect rezultatul, dar acea şansă a lui Caragea din minutul 89 a cântărit mult. Dar e un rezultat normal, după ce s-a jucat pe teren.

Nu e treaba mea să vorbesc despre arbitraj, trebuie să-i respect. Unii jucători au primit lovituri, unii au jucat la echipele naţionale şi a fost prea mult pentru ei. Terenurile nu sunt uşoare şi sunt mici dureri musculare şi sansele să ai accidentări cresc. 

Trebuie să trecem peste aceste probleme şi să aşteptăm momentul potrivit pentru ca jucătorii să fie din nou apţi. Îmi place să joc fotbal frumos, dar fără luptă şi atitudine nu poţi să faci nimic. Cu Patriche căpitan au dat totul astăzi. Asta le cer la fiecare antrenament.

Da, mai am nevoie de jucatori. (n.r. ce fel de jucători) De profilul lui Dinamo”, a declarat Kopic, după meci.

Afla mai multe despre: dinamootelulsuperliga 

viewscnt
Articole similare