You are here:

Liviu Ciobotariu a văzut cum totul s-a năruit pentru Botoşani: ”Pregăteam schimbarea în prelungiri. Trebuie să fim abili, chiar şmecheri”

Liviu Ciobotariu a văzut cum totul s-a năruit pentru Botoşani: ”Pregăteam schimbarea în prelungiri. Trebuie să fim abili, chiar şmecheri”

FC Botoșani

Comentarii

Antrenorul celor de la FC Botoşani, Liviu Ciobotariu (53 de ani), a tras concluziile după remiza contra celor de la Buzău.

Ciobotariu simte o dezamăgire profundă: ”Nu-mi convine când mă uit pe clasament şi suntem pe ultimul loc”

FC Botoşani a remizat, pe teren propriu, cu Gloria Buzău, scor 3-3, într-un meci din etapa a zecea a Superligii.

Gazdele au marcat prin Mouaddib ’69, Aldair ’74 şi Ongenda ’89. Pentru oaspeţi au înscris Budescu ’40, Matricarrdi ’80 (autogol) şi Isfan ‘90+1.

La finalul meciului, Liviu Ciobotariu a vorbit desfăşurarea nebună a acestui meci şi a explicat care au fost greşelile din defensiva echipei sale care au dus la primirea tuturor golurilor.

”Multe răsturnări de situaţii, am trecut de la agonie la extaz şi invers. Din păcate, pe noi nu ne ajută mult lucrul ăsta, că ne-am dorit să câştigăm. Nu am reuşit.

Dacă pentru faza ofensivă lucrurile au fost ok, am avut posesia, am marcat de trei ori, dar pe faza defensivă am stat foarte rău, foarte multe pentru ce ne dorim noi. Sunt dezamăgit de situaţie, că e al treilea gol luat după minutul 90, cu Hermannstadt, cu Petrolul şi acum la fel, după ce am condus.

Echipa a avut tresărire de orgoliu, în momente grele, când am fost conduşi. A venit acea fază, care ne-a tăiat elanul, în minutul 91, când am luat gol.

E o situaşţie dificilă, grea, că eu sunt responsabil pentru ce se întâmplă aici. Trebuie să lucrăm mult pe faza defensivă, de la portar la toată lumea, că e indamisibil să primeşti gol în minuul 91.

Va trebui să muncim mai mult şi să sperăm. Echipa are potenţial, dar facem cadouri copilăreşti. Eu sunt responsabil şi trebuie să reglez aceste lucruri.

Poate fi o teamă de rezultat, cu siguranţă jucătorii şi-au dorit să păstreze rezultatul, dar poate le-a fost teamă, s-au pierdut cu firea şi eu trebuie să mă ocup.

Am avut o posesie foarte bună, la statistică am fost net peste adversar, dar trebuie să fim mai responsabili pe faza defensivă. Trebuie să fim abili, ca să nu zic şmecheri, să dăm mingea în faţă, că eu pregăteam schimbarea în minutele de prelungire.

Nu-mi convine când mă uit pe clasament şi suntem pe ultimul loc. Trebuie să ieşim de acolo şi să luăm puncte cu oricine”, a declarat Ciobotariu, după meci.

În urma acestui rezultat de egalitate, FC Botoşani şi Gloria Buzău sunt pe ultimele două locuri ale Superligii României, la egalitate de puncte, şapte.

Afla mai multe despre: botosaniliviu ciobotariusuperliga 

viewscnt
Articole similare