You are here:

Constantin Budescu, întrebat dacă speră să mai fie convocat în naţională, după ce Alex Chipciu a prins un loc: "La mine cred că e mai greu"

Constantin Budescu, întrebat dacă speră să mai fie convocat în naţională, după ce Alex Chipciu a prins un loc: "La mine cred că e mai greu"

Gloria Buzău

Comentarii

Constantin Budescu (35 de ani) a făcut un meci mare pentru Buzău în deplasare cu FC Botoşani, iar la final a oferit primele concluzii ale celor 90 de minute. De asemenea, mijlocaşul a fost întrebat şi dacă se mai gândeşte la o convocare la echipa naţională.

Constantin Budescu, după FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3, în Superliga

FC Botoşani a remizat, vineri seară, pe teren propriu, scor 3-3, cu echipa Gloria Buzău, într-un meci din etapa a zecea a Superligii. Gazdele au marcat prin Mouaddib ’69, Aldair ’74 şi Ongenda ’89. Pentru Gloria Buzău au înscris Budescu ’40, Matricarrdi ’80 (autogol) şi Isfan ‘90+1.

Constantin Budescu a fost printre cei mai buni de pe teren. A marcat superb, apoi a mai făcut o fază spectaculoasă, dar a ratat execuţia finală, apoi a tras în forţă şi l-a forţat pe Matricardi să-şi marcheze în proprie poartă. 

"A fost spectaculos pentru voi, pentru suporteri, dar pentru noi nu prea. Am ratat eu în prima repriză, făceam 2-0 şi poate nu mai era scorul ăsta, dar după am fost conduşi de două ori şi e important că am revenit şi am luat un punct pe final. În prima repriză ei nu prea au avut şanse, noi am ratat, am ratat şi eu... Era să nu obţinem nimic. Să zicem că suntem mulţumiţi, că am revenit, dar am avut o cădere după prima repriză şi nu ştiu de ce", a transmis vedeta echipei antrenate de Eugen Neagoe. 

Constantin Budescu, întrebat dacă se mai gândeşte la echipa naţională

Cu 15 meciuri pentru România, mijlocaşul a recunoscut că nu mai speră să fie convocat la 35 de ani, deşi Alex Chipciu şi-a făcut loc printre tricolori tot la 35 de ani. 

"(n.r.  - te mai gândeşti la echipa naţională?) Gânduri bune am, ce să am? La mine cred că e mai greu, nu ştiu. Aşa zic eu, nu prea am avut eu multe convocări la naţională. De câte ori am fost convocat mi-am făcut treaba, nu prea am avut eu meciuri la naţională şi nu cred că se pune problema acum. Nici eu nu m-am mai gândit în ultima perioadă, pentru că am trecut printr-o situaţie delicată în ultimele luni, dar acum mi-am revenit şi sper să fac lucruri bune pentru clubul meu. Ce va fi pe viitor nu avem de unde şti", a declarat Constantin Budescu, după remiza dintre FC Botoşani şi Gloria Buzău, scor 3-3, în Superliga. 

Afla mai multe despre: constantin budescualex chipciubotosani buzauconstantin budescu buzau 

viewscnt
Articole similare