You are here:

Grameni a sesizat imediat diferenţa dintre Marius Şumudică şi Gică Hagi! Ce a simţit încă din primele zile la Rapid | VIDEO

Grameni a sesizat imediat diferenţa dintre Marius Şumudică şi Gică Hagi! Ce a simţit încă din primele zile la Rapid | VIDEO

Rapid

Comentarii

Mijlocaşul Constantin Grameni (21 de ani) a fost adus cu fast de Rapid Bucureşti, iar fotbalistul a vorbit la superlativ despre Marius Şumudică şi Gică Hagi, deşi a admis că există şi diferenţe între cei doi antrenori.

Constantin Grameni a dat verdictul despre Marius Şumudică şi Gică Hagi

Constantin Grameni a venit la Rapid pe finalul perioadei de transferuri, iar Farul a încasat 300.000 de euro şi a păstrat procente din drepturile fotbalistului. Mijlocaşul a debutat la Rapid şi a evoluat 45 de minute în înfrângerea cu U Cluj, scor 0-2. 

Întrebat dacă a sesizat diferenţe între Gică Hagi, cel care l-a promovat la echipa mare a Farului, şi Marius Şumudică, Grameni a recunoscut.  

"Nu ştiu cine e mai pasional dintre cei doi. E greu de spus, pentru că sunt două tipologii diferite de oameni. Domnul Şumudică este apropiat de jucătorii lui, de grup, se apropie mult de noi, vorbeşte mult cu noi, în timp ce domnul Hagi e sever, strict, critic, pentru că ne vrea binele şi mereu vrea să facem totul perfect. Sunt tipologii diferite, dar amândoi pun suflet şi ceea ce e clar e că sunt oameni obsedaţi de fotbal şi doi oameni care-şi iubesc meseria mult", a declarat Constantin Grameni. 

  • 135 de meciuri, 10 goluri şi 9 pase decisive sunt cifrele lui Grameni la Farul, cu care a cucerit titlul în 2023. 

Marius Şumudică a discutat personal cu fotbalistul venit de la Farul

"Foarte pasionat, muncitor şi motivator. Cred că e clar, ştie toată lumea că pune mult suflet în munca lui şi mai ales acum când e la clubul pe care-l iubeşte, unde aduce tot ce are mai bun. Eu, personal, am avut o discuţie cu el şi mi-a zis că mă sprijină şi acest lucru contează enorm pentru mine şi mă ajută să învăţ cât mai repede lucrurile care sunt la Rapid. E un antrenor cu care am o relaţie bună şi pot atinge lucruri importante alături de el", a adăugat Constantin Grameni, noul mijlocaş din Giuleşti. 

Constantin Grameni este unul dintre fotbaliştii bogaţi din Superliga, după ce a primit o moştenire impresionantă de la bunicul său.  

 

Afla mai multe despre: constantin grameniconstantin grameni rapidmarius sumudicagica hagi 

viewscnt
Articole similare