You are here:

Abia sosit la Rapid, jucătorul nu a înţeles gestul lui Şumudică: ”Nu ştiu de ce am ieşit la pauză”

Abia sosit la Rapid, jucătorul nu a înţeles gestul lui Şumudică: ”Nu ştiu de ce am ieşit la pauză”

Rapid

Comentarii

Constantin Grameni (21 de ani) a debutat la Rapid, după transferul de la Farul Constanţa, dar nu a înteţes gestul făcut de antrenorul Marius Şumudică.

Noul transfer de la Rapid, confuz de tratamentul lui Marius Şumudică: ”Nu ştiu”

U Cluj a câştigat duelul cu Rapid, scor 2-0, în Giuleşti, în etapa a noua din Superliga României.

Hildeberto Pereira (30) şi Dan Nistor (60), din penalty, i-au stricat lui Şumudică revenirea ”acasă” şi au adus victoria pentru echipa lui Sabău, care rămâne lider în campionat.

La finalul jocului din Giuleşti, Constantin Grameni a vorbit depre debutul său pe care l-a avut în tricoul celor de la Rapid.

Totuşi, a avut parte şi de o situaţie i-a creat confuzie. Anume faptul că a fost schimbat de Marius Şumudică la pauză cu Emmers. Tânărul mijlocaş nu a înţeles de ce antrenorul său a recurs la această decizie.

”A fost un meci foarte greu. Mister ne dăduse toate informaţiile, dar nu am reuşit să marcăm. Cred că au ajuns de două ori în careul nostru în prima repriză. Pregătisem bine partida, dar, din păcate, nu am reuşit să marcăm în prima repriză.

Am încercat să revenim, dar astăzi nu ne-a ieşit. Atmosfera de aici e minunată. Suporterii au încercat să ne împingă spre victorie cât au putut, dar noi suntem în teren.

Colegii şi Mister m-au primit foarte bine. Am făcut trei sau patru antrenamente şi am jucat, dar asta nu e o scuză, mai am multe de îmbunătăţit. Puteam să fac mai mult astăzi.

Nu ştiu de ce am ieşit la pauză, Mister ştie. Ovidiu Popescu m-a lovit, dar glezna este OK. Noi nu suntem mulţumiţi, trebuie să privim doar în faţă, să fim mult mai agresivi, avem puţine puncte.

L-am sunat pe domnul Hagi, i-am mulţumit pentru tot. Cu domnul Şumudică sunt foarte fericit, este diferit (n.r. faţă de Gigă Hagi), dar mă simt bine cu dânsul. Suntem Rapid şi trebuie să urcăm cât mai sus”, a declarat Grameni, la Prima Sport.

În prezent, U Cluj este lider detaşat în România, cu 21 de puncte acumulate în primele nouă etape. Rapid este în a doua jumătate a clasamentului, cu doar nouă puncte.

Afla mai multe despre: rapdigramenimarius sumudicasuperliga 

viewscnt
Articole similare