You are here:

"Poate deveni la Rapid ceea ce este Olaru pentru FCSB". Lovitura dată în Giuleşti, odată cu transferul fotbalistului | EXCLUSIV

"Poate deveni la Rapid ceea ce este Olaru pentru FCSB". Lovitura dată în Giuleşti, odată cu transferul fotbalistului | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Conducătorii de la Rapid îi îndeplinesc dorinţele antrenorului Marius Şumudică, cel care a cerut transferuri, pentru a îndeplini obiectivele. Dintre jucătorii sosiţi în Giuleşti, Marian Iancu l-a remarcat pe Constantin Grameni, despre care a spus că poate juca un rol decisiv.

Marian Iancu susţine că Rapid l-a transferat pe fotbalistul care "poate deveni ceea ce este Olaru pentru FCSB"

Rapid a trecut prin schimbări, după ce Marius Şumudică i-a luat locul lui Neil Lennon pe banca tehnică. Deşi din Giuleşti au dispărut fotbalişti precum Rrahmani şi Krasniqi, vânduţi pentru aproximativ şapte milioane de euro, conducătorii giuleşteni au întărit echipa. 

Tobias Christensen, Constantin Grameni şi Clinton N'Jie sunt jucătorii pe care Rapid i-a adus în ultimele zile, pentru Superliga şi Cupa României. Marţi, Rapid a anunţat despăreţirea de Papeau şi Oaidă. 

Când s-a uitat la transferurile făcute de Rapid, Marian Iancu a avut un preferat. Fostul patron de la Poli Timişoara consideră că Grameni, adus pentru doar câteva sute de mii de euro de la Farul Constanţa, ar putea deveni un fotbalist emblematic la Rapid, precum este Darius Olaru la FCSB. 

"Remarc transferul lui Grameni. Felicitări celor care l-au realizat şi care în timp, dacă nu e vândut prematur, poate deveni la Rapid ceea ce este Olaru pentru FCSB. 

Rapid chiar şi fără atacanţi de 'meserie' începe să arate în era Şumudică precum o echipă solidă cu perspective europene certe în următorii ani, dacă nu intervine încă odată distructiv “corporatistul”.

Şumudică este evident alesul suporterilor într-un moment de criză majoră a echipei în care 'bancherul chibzuit' nu a mai avut alternativă", a declarat Marian Iancu, pentru Orangesport.ro. 

  • 135 de meciuri, 10 goluri şi 9 pase decisive sunt cifrele lui Grameni la Farul, după ce a fost promovat din academia lui Gică Hagi. 

Marian Iancu, din nou cu ochii pe mutările lui Dan Şucu la Rapid

În schimb, rapidistul nu este de acord cu politica lui Dan Şucu, cel căruia i-a cerut în mai multe rânduri să păstreze jucătorii valoroşi, pentru a-şi îndeplini obiectivele. 

"Transferuri târzii, parţial la alibi, pe bani puţini, pentru o echipă aflată în suferinţă, golită permanent de conţinut valoros prin vânzarea jucătorilor de referinţă raportat la obiectivele ipocrit asumate public de patronul Şucu", a mai Marian Iancu, atunci când a analizat situaţia de la Rapid

Afla mai multe despre: grameni rapiddarius olaru fcsbmarian iancutransferuri rapid 

viewscnt
Articole similare