You are here:

Presa din Lituania a reacţionat dur după înfrângerea cu România: „Interzis de VAR!”

Presa din Lituania a reacţionat dur după înfrângerea cu România: „Interzis de VAR!”

Echipa națională

Comentarii

România a câştigat duelul cu Lituania din Liga Naţiunilor, scor 3-1.

Ce a scris presa din Lituania după înfrângerea în faţa României în Liga Naţiunilor

Totuşi, victoria nu a fost atât de uşoară precum o arată scorul. La 1-1, oaspeţii au reuşit să trimită mingea în poarta lui Târnovanu, dar arbitrajul video a intervenit, iar „centralul” a fost nevoit să întoarcă decizia pentru un fault la goalkeeper-ul României.

Ulterior, naţionala noastră a beneficiat şi de o lovitură de la 11 metri, transformată de Răzvan Marin, tot cu ajutorul sistemului VAR. Astfel, lituanienii au avut motive serioase de nemulţumire, exprimate de presa de acolo.

Aşa cum era de aşteptat, jurnaliştii din Lituania şi-au exprimat admiraţia faţă de jocul prestat de naţionala lor, care pleca cu şansa a doua la startul meciului, dar au ţinut să aducă în discuţie momentele controversate, decise de arbitrajul video.

„La finalul meciului, naţionala Lituaniei, care a luptat admirabil, nu a câştigat în faţa românilor. Naţionala Lituaniei a luptat admirabil şi a marcat un gol frumos, dar până la urmă a fost interzis de VAR”, au reacţionat jurnaliştii din Lituania după înfrângerea ţării lor în faţa României.

Selecţionerul Lituaniei a răbufnit la capătul meciului din Ghencea: "România e puternică, să-şi rezolve meciul fără ajutorul cuiva"

„Dumneavoastră ce credeţi?!", a spus Jankauskas, la Prima TV.

„România e puternică, să îşi rezolve meciul pe teren, fără ajutorul cuiva. Terenul a fost mai slab decât jocul în sine. Nu consider că arbitrul a influenţat, ci doar că (n.r. România) are calitate fără a avea nevoie de ajutorul cuiva, teren, noroc. Am avut acest gol anulat, eu consider că a fost gol valabil.", a continuat selecţionerul lituanian.

Tehnicianul lituanian o consideră pe România favorită a grupei completate de Cipru şi Kosovo. „Nu sunt oracol, dar Romania ar trebui sa câştige acest grupa.", a mai spus Jankauskas.

 

Afla mai multe despre: romanialituanialiga natiunilor 

viewscnt
Articole similare