You are here:

"Mă sperie optimismul lui Şumudică". A văzut ce a făcut Dan Şucu la Rapid şi a dat verdictul | EXCLUSIV

"Mă sperie optimismul lui Şumudică". A văzut ce a făcut Dan Şucu la Rapid şi a dat verdictul | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Fostul patron de la Poli Timişoara, Marian Iancu, este cu ochii pe toate mutările pe care le face Dan Şucu, despre care a spus că îşi doreşte prea mult pe plan sportiv faţă de alegerile pe care le face în cadrul echipei.

Marian Iancu: "Rapid, o echipă golită de conţinut valoros"

Rapidistul Marian Iancu consideră că doar Şumudică poate produce rezultate la Rapid, în condiţiile în care conducătorii vând constant jucători importanţi. 

Întrebat dacă Şumudică e optimist sau realist, după transferurile făcute şi analiza lotului pe care-l are la dispoziţie, fostul patron din fotbalul românesc a dat verdictul. 

"Mă sperie optimismul din declaraţiile lui Şumudică, doar prin prisma faptului că trebuie să cred în ele, împotriva propriilor mele convingeri, care-mi spun să am rezerve în ceea ce priveşte relaţia corectă şi bine intenţionată între acesta, ca fostă persoană neagreată în Giuleşti şi patronul Sucu, ai cărui angajaţi pe post de lingăi şi portavoce îl certau public cu două - trei săptămâni în urmă.

Transferuri târzii, parţial la alibi, pe bani puţini, pentru o echipă aflată în suferinţă, golită permanent de conţinut valoros prin vânzarea jucătorilor de referinţă raportat la obiectivele ipocrit asumate public de patronul Şucu", a declarat Marian Iancu, pentru Orangesport.ro. 

"Pentru Rapid, obiectivul prioritar ar trebui să fie câştigarea Cupei României"

Albion Rrahmani, Ermal Krasniqi sunt plecările de pe urma cărora Rapid a încasat aproximativ şapte milioane de euro, iar Marius Şumudică a fost asigurat că urmează transferuri importante, pentru a-i înlocui. 

Totuşi, Marian Iancu a transmis că trofeul Cupei României ar trebui să fie prioritar. 

"În cele 22 de etape rămase până la finalul campionatului regulat, Rapid trebuie să urmeze un parcurs de campioană pentru a accede în play-off, adică o medie de aproximativ două puncte/meci, mai precis 1.6 puncte/meci. Greu! Dar dacă e posibil, atunci doar Şumudică o poate face, primind dopingul necesar din partea suporterilor alb-vişinii.

S-a angajat fără rezerve, aparent sinucigaş, dar a mai făcut minuni cu un club aflat în dificultate mai mare şi cu un patron infinit mai dificil decât Şucu (n.r. - Ioan Niculae, la Astra). Eu, personal, gândesc că pentru Rapid obiectivul prioritar, sezonul acesta, ar trebui să fie câştigarea Cupei României, o competiţie în care Şumudică nu intră cu handicapul din campionat", a mai spus fostul patron de la Poli Timişoara, Marian Iancu, pentru Orangesport.ro. 

Afla mai multe despre: marius sumudicadan sucumarian iancumarius sumudica rapiddan sucu rapid 

viewscnt
Articole similare