You are here:

Prima decizie drastică luată de Mircea Lucescu la echipa naţională! "Sper să nu ne mai întoarcem. Există variante"

Prima decizie drastică luată de Mircea Lucescu la echipa naţională! "Sper să nu ne mai întoarcem. Există variante"

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul naţionalei României, Mircea Lucescu, s-a arătat nemulţumit de gazonul Stadionului Steaua. Antrenorul nu şi-ar dori să revină cu echipa în Ghencea, dacă gazonul se va prezenta în aceleaşi condiţii, iar "Il Luce" a numit trei variante.

Mircea Lucescu a cerut o schimbare, după prima acţiune la naţională. Vrea să ducă echipa şi în afara Bucureştiului

Naţionala României a învins echipa Lituania, scor 3-1 (1-1), luni seară, în primul meci al selecţionerului Mircea Lucescu pe teren propriu de la revenirea la cârma tricolorilor. Pentru România au marcat Valentin Mihăilă, Răzvan Marin şi Alexandru Mitriţă, iar pentru Lituania a înscris Kucys.

Tricolorii au evidenţiat starea gazonului de pe Stadionul Steaua, acolo unde "militarii" şi FCSB au disputat meciuri în perioada recentă. 

La final, Mircea Lucescu a spus că jocul României a suferit din cauza suprafeţei de joc şi că Arena Naţională, Cluj şi Craiova sunt variante pentru echipa naţională. 

Mircea Lucescu: "Ne-a dezavantajat teribil terenul de joc"

"Am avut şi şansă că VAR ne-a dat drept, dar în mod normal. În continuare trebuie să mă străduiesc să cunosc bine jucătorii, nici acum nu-i cunosc pe toţi după prenume, mai greşesc. 

Încă o dată spun că ne-a dezavantajat teribil terenul de joc, a fost execrabil. Sper să nu ne mai întoarcem pe un astfel de teren dacă nu-l pun la punct. Există şi Craiova, Clujul, Arena Naţională unde se poate juca. Nu e obligatoriu să jucăm toate meciurile în Bucureşti. Asta e echipa naţională şi trebuie să joace pe întreg teritoriul ţării. 

Insist, echipa asta trebuie să iasă şi din Bucureşti, că în Bucureşti sunt mai multe facţiuni. Oriunde te duci în provincie si joci... În perioada mea am jucat în toată ţara, iar publicul este admirabil. Simţi spiritul românesc în relaţia cu jucătorii", a declarat Mircea Lucescu, în conferinţa de presă de după a doua victorie din Liga Naţiunilor. 

În grupă, România are şase puncte şi ocupă primul loc, urmată de Kosovo şi Cipru, ambele cu câte trei puncte. Lituania este pe ultimul loc, fără punct câştigat.

Afla mai multe despre: mircea lucescumircea lucescu romania lituaniaromania lituania liga natiunilor 

viewscnt
Articole similare