You are here:

OFICIAL | Rapid, un nou transfer: ”Velkommen!”. Şumudică a pus mâna pe fotbalistul care visează să joace cu Haaland şi Odegaard

OFICIAL | Rapid, un nou transfer: ”Velkommen!”. Şumudică a pus mâna pe fotbalistul care visează să joace cu Haaland şi Odegaard

Rapid

Comentarii

Rapid vrea cu orice preţ să pună mâna în acest sezon pe titlul în România, iar Dan Şucu le face toate poftele lui Şumudică şi suporterilor giuleşteni.

Rapid nu se joacă. Şucu, transfer după transfer pentru Şumudică

Rapid a anunţat, în mod oficial, că l-a transferat pe jucătorul norvegian Tobias Christensen, de la maghiarii de la Fehervar.

”Velkommen Tobias! Primul norvegian din istoria Rapidului este giuleştean cu acte-n regulă!”, a fost anunţul cu care l-a întâmpinat Rapid pe noul ei jucător.

Tobias Christensen a oferit şi prima sa reacţie după ce a semnat cu clubul care îşi propune să ia, în sfârşit, titlul în România.

"Am văzut fotografii şi clipuri cu suporterii şi abia aştept să joc în faţa lor. Este un proiect foarte ambiţios, m-a atras acest lucru şi sper că vom reuşi să ducem Rapidul în vârful clasamentului", a declarat jucătorul norvegian.

În vârstă de 24 de ani, Tobias Christensen l-a costat pe Dan Şucu 700.000 de euro, în condiţiile în care el este cotat la 1,5 milioane de euro, conform Transfermarkt.com.

Acesta a adunat 19 meciuri şi patru goluri pentru selecţionata de tineret a Norvegiei, iar eventualele evoluţii consistente în tricoul Rapidului i-ar putea garanta şi debutul în tricoul primei reprezentative, alături de conaţionalii Erling Haaland şi Martin Odegaard.

Afla mai multe despre: rapidtobias christensensuperliga 

viewscnt
Articole similare