You are here:

O nouă plecare la Rapid! Jucătorul a fost împrumutat la o altă echipă din Superliga. Anunţul făcut de Viorel Moldovan: ”Are nevoie de spaţiu”

O nouă plecare la Rapid! Jucătorul a fost împrumutat la o altă echipă din Superliga. Anunţul făcut de Viorel Moldovan: ”Are nevoie de spaţiu”

Superliga

Comentarii

Viorel Moldovan a anunţat împrumutul lui Omar El Sawy la Sepsi Sfântu Gheorghe,

În vârstă de 20 de ani, Omar El Sawy a fost împrumutat până la finalul acestui sezon la Sepsi Sfântu Gheorghe.

Tânărul mijlocaş ofensiv cu origini egiptene a bifat trei meciuri în acest sezon, toate sub comanda lui Neil Lennon, iar Marius Şumudică a decis să renunţe la serviciile sale până la finalul stagiunii.

Anunţul a fost făcut de Viorel Moldovan, preşedintele Rapidului.

El Sawy va juca la Sepsi. O nouă provocare pentru ”diamantul” Rapidului

”Pe El Sawy l-am dat împrumut la Sepsi. Este un tânăr promiţător, un under, are nevoie de spaţiu. Sper să joace la Sepsi şi să îl recuperăm pentru sezonul următor”, a spus Viorel Moldovan, la Prima Sport.

Omar El Sawy a sosit la Rapid în vara anului 2022, după trei sezoane în care a evoluat pentru Csikszereda. Cota sa de piaţă este estimată de Transfermarkt la 100.000 de euro.

Rapid, de neoprit! După Grameni, giuleştenii au transferat un alt mijlocaş: ”Are mare calitate”

Viorel Moldovan nu s-a ferit să vorbească la superlativ despre ultimele două achiziţii ale Rapidului şi a oferit mai multe detalii despre Christensen. 

Oficialul giuleştean a remarcat abilităţile ofensive pe care norvegianul le îndeplineşte, iar aici s-a referit la numărul mare de goluri pe care acesta le-a înscris, deşi joacă la închidere.

”Am avut o săptămână, nu complicată, foarte complicată.... Mă bucur că am reuşit să îl transferăm pe Grameni.

Am transferat şi un mijlocaş central norvegian de mare calitate, Tobias Christensen. Aveam nevoie în compartimentul median de astfel de mijlocaşi, care să facă legătura, să dea mingea în faţă, să dea un echilibru.

bine din spate, înscrie goluri, ceea ce este foarte bine, pentru că nu îmi aduc aminte de mijlocaşi la Rapid în ultimul timp care să marcheze goluri”, a spus Viorel Moldovan, la Prima Sport.

Tobias Christensen (24 de ani) a jucat în Ungaria în sezonul trecut, pentru MOL Fehervar. Acesta este fost component al naţionalei de tineret a Norvegiei, pentru care a marcat patru goluri în 19 apariţii.

Cota sa de piaţă este estimată de Transfermarkt la 1.400.000 de euro.

Afla mai multe despre: rapidsuperligael sawy 

viewscnt
Articole similare