You are here:

Rapid, transfer după transfer! Când va putea fi antrenat Clinton N'Jie de Şumudică: ”Durează atât. E un mare inconvenient”

Rapid, transfer după transfer! Când va putea fi antrenat Clinton N'Jie de Şumudică: ”Durează atât. E un mare inconvenient”

Rapid

Comentarii

Rapid continuă transferurile pentru acest sezon. Obiectivul formaţiei din Giuleşti rămâne acelaşi: titlul, în ciuda startului mai dificil din campionat.

Ce mai rămâne de rezolvat la transferul lui Clinton N'Jie: ”Un jucător în care avem mare încredere”

Rapid este din ce în ce mai aproape de a-l lua pe Clinton N'Jie, fostul jucător de la Olympqiue Lyon, Tottenham sau Olympique Marseille.

Conform ultimelor detalii oferite de Viorel Moldovan, atacantul lateral dreapta a ajuns duminică în România şi este aşteptat să semneze cu formaţia giuleşteană.

De asemenea, preşedintele clubului vişiniu a dezvăluit ce mai rămâne de rezolvat cu Clinton N'Jie până când acesta îşi va pune semnătura pe contractul cu Rapid.

”Este în Bucureşti deja, a ajuns astăzi, la hotel, mâine va face vizita medicală. Este un anume inconvenient legat de extracomunitari. Este camerunez, iar demersul pentru obţinerea dreptului de muncă este destul de anevoios.

Durează până la două luni de muncă până a obţine permisul de muncă. Este un mare inconvenient şi vom vedea ce se va întâmpla, dar vom vedea.

(n.r. problema permisului de muncă ar putea să vă determine să nu-l semnaţi?) Nu pot să mă pronunţ în acest moment. A început la Lyon, după care a fost transferat la Tottenham, apoi a jucat foarte bine la Marseille.

Este un jucător experimentat, o bandă de care avem nevoie. Oricum, un jucător în care avem mare încredere. Este destul de complicat”, a declarat Viorel Moldovan, potrivit Prima Sport.

Astăzi, Rapid a anunţat deja că a rezolvat două transferuri: mijlocaşii Constantin Grameni şi Tobias Christensen.

În vârstă de 31 de ani, Clinton N'Jie are 44 de meciuri şi 10 goluri la naţionala Camerunului, cu care a câştigat Cupa Africii pe Naţiuni în 2017.

Afla mai multe despre: rapidclinton njiesuperliga 

viewscnt
Articole similare