You are here:

Mircea Lucescu, sfătuit să continue treaba bună pe care a început-o. Altfel, ”vor apărea rapid critici”

Mircea Lucescu, sfătuit să continue treaba bună pe care a început-o. Altfel, ”vor apărea rapid critici”
Comentarii

Selecţionerul României, Mircea Lucescu, a fost avertizat să facă treabă bună în continuare la naţională, căci, în caz contrar, nici el nu va fi scutit de critici.

Naţionala României a intrat într-o nouă ”eră” odată cu revenirea lui Mircea Lucescu la conducerea băncii tehnice. 

”Va trebui să aibă rezultate imediat”. Lucescu, atenţionat să confirme ce a făcut cu Kosovo

Debutul a fost cum nu se poate mai bun: 3-0 pe terenul selecţionatei din Kosovo, iar acum toate calculele sunt îndreptate spre a doua partidă din Liga Naţiunilor, cea cu Lituania.

Întoarcerea lui Mircea Lucescu la cârma României a fost salutată şi de Florin Gardoş, care a vorbit laudativ despre antrenerorul devenit selecţioner la venerabila vârstă de 79 de ani.

”E o presiune pe toată lumea şi contextul e diferit faţă de ultimii ani când lumea are aşteptări mari. E altceva, venirea lui înseamnă altceva, e un antrenor cu totul altceva.

Are experienţă şi anvergură faţă de ce am avut în ultimii ani. Dar sunt convins că dacă lucrurile nu vor merge bine, rapid vor apărea critici.

E important chiar şi pentru dânsul şi ştiu că e foarte respectat în lumea fotbalului, va trebui să aibă rezultate imediat”, a declarat Gardoş.

Întrebat dacă vom obţine trei puncte din al doilea meci, în Ghencea, cu Lituania, Gardoş nici nu concepe vreun alt deznodământ.

”Obligatoriu, da! Vorbim de o naţională mult sub cea a noastră şi contează nu neapărat pentru puncte. Vorbim de Nations League, mai degrabă pentru grup, pentru atmosferă, pentru început cu dreptul”, a adăugat fostul internaţional român.

Florin Gardoş a disputat 14 meciuri în tricoul primei reprezentative a României.

Afla mai multe despre: romaniaechipa nationalamircea lucescuflorin gardos 

viewscnt
Articole similare