You are here:

Fostul coleg al lui Vlad Chiricheş ştie unde s-a produs ruptura dintre jucător şi FCSB: "Patronul nu mai are răbdare"

Fostul coleg al lui Vlad Chiricheş ştie unde s-a produs ruptura dintre jucător şi FCSB: "Patronul nu mai are răbdare"

FCSB

Comentarii

Vlad Chiricheş se află într-o situaţie ieşită din comun la FCSB. Fostul căpitan al clubului a fost păstrat pe lista pentru meciurile din UEFA Europa League.

Fostul jucător al celor de la Tottenham şi Napoli are zilele numărate la FCSB. Gigi Becali a anunţat faptul că nu îl va exclude de pe listele de jucători pentru Superliga şi UEFA Europa League, însă, ia în considerare o încheiere amiabilă a relaţiilor contractuale.

"Nu-i fac asta lui Chiricheş. Eu am zis să ne despărţim frumos, prieteneşte, dar nici aşa cu scandal, ca-l scot de pe listă. Nu fac asta.", a declarat Gigi Becali, în urmă cu câteva zile, la palat.

Becali a făcut anunţul iniţial despre viitorul experimentatului fundaş central după calificarea în UEFA Europa League.

"Lui Chiricheş o să îi propunem să îi dăm banii la zi, tot ce are de luat şi să închidăm contractul. I-am zis şi lui MM... 'Vorbeşte cu el, dacă vrea să rămână...' Este respectul pentru el, să lucreze în club. Este prea om de caracter şi prea bun şi prea deştept, şi atunci să fie cu noi în staff", a mai spus Gigi Becali, după calificarea echipei în UEFA Europa League.

Florin Gardoş, fostul coleg al lui Vlad Chiricheş între 2012 şi 2014, la formaţia lui Gigi Becali, a vorbit despre situaţia fostului fundaş al celor de la Tottenham, la FCSB.

Florin Gardoş: "Mi se pare nejustificată situaţia lui"

"Dacă vii după 30 şi mai ales în situaţia lui Vlad, cu un salariu mai mare, patronul nu mai are răbdare cum e cu un jucător tânar şi pe care a dat bani. Aia e o investiţie si atunci trebuie să ajute investiţia să crească şi să facă profit.

Mi se pare nejustificată situaţia lui. Pe finalul sezonului trecut a fost foarte bun şi ziceam că e foarte bun. Creşterea lui Dawa şi Ngezana i se datorează lui şi brusc pentru că a jucat într-un meci pe care l-am jucat şi eu de o grămadă de ori, când eşti între meciurile europene şi ai un meci în campionat cu o echipa slab cotată, gata, nu mai e bun.", a declarat Florin Gardoş.

 

Afla mai multe despre: fcsbvlad chirichesflorin gardosgigi becalisuperliga 

viewscnt
Articole similare