You are here:

Momente grele pentru Hakim Abdallah la Dinamo, deşi a acceptat pe loc oferta: "Ei m-au ajutat" | VIDEO

Momente grele pentru Hakim Abdallah la Dinamo, deşi a acceptat pe loc oferta: "Ei m-au ajutat" | VIDEO
Comentarii

Hakim Abdallah (26 de ani) se felicită că a luat decizia de a semna cu Dinamo, în vara anului trecut. De atunci, jucătorul din Madagascar a marcat de şase ori şi a oferit cinci pase decisive, în 48 de meciuri.

Cum s-a decis Hakim Abdallah să semneze cu Dinamo

Un fotbalist din Madagascar trăieşte cea mai bună perioadă a carierei sale la Dinamo. Abdallah le va fi veşnic recunoscător coechipierilor săi, care l-au ajutat să treacă peste un moment foarte greu.

"A fost cea mai uşoară decizie pe care am luat-o. Când un club de acest tip te sună, nu cred că trebuie să stai prea mult pe gânduri. Eram foarte încrezător, dar apoi am avut nişte probleme familiale şi nu eram pregătit să accept aceste lucruri", a spus atacantul care i-a atras atenţia şi finanţatorului de la FCSB, Gigi Becali. 

Imediat după transferul la Dinamo, lui Abdallah nu i-a mai stat gândul la fotbal pentru o perioadă. Familia din "Ştefan cel Mare" l-a pus însă pe picioare.

"Familia mea este foarte importantă pentru mine, pentru că mi-a dat multe, când oamenii nu credeau în mine. Nu mai aveam încredere, dar, în sezonul trecut, Dinamo m-a ajutat mult. 

Antrenorul, stafful şi jucătorii m-au ajutat mult, au vorbit cu mine. Vreau să le mulţumesc, pentru că nu a fost uşor", a recunoscut atacantul de la Dinamo, Hakim Abdallah

 
 

Afla mai multe despre: hakim abdallahhakim abdallah dinamo 

viewscnt
Articole similare