You are here:

Albion Rrahmani, mesaj pentru Dan Şucu înainte de Kosovo - România: "Vreau să-i mulţumesc". I-a atenţionat pe "tricolori"

Albion Rrahmani, mesaj pentru Dan Şucu înainte de Kosovo - România: "Vreau să-i mulţumesc". I-a atenţionat pe "tricolori"
Comentarii

Albion Rrahmani, internaţionalul kosovar cedat de Rapid la Sparta Praga în această vară, în schimbul sumei de 5.000.000 de euro, vrea revanşa în faţa naţionalei României.

România şi Kosovo au fost adversare într-o grupă de calificare la EURO 2024. "Tricolorii" au reuşit să încheie grupa pe prima poziţie şi să-şi asigure prezenţa la Campionatul European din Germania. Kosovarii au încheiat grupa pe a cincea poziţie şi nu s-au calificat la turneul final.

"Tricolorii", au obţinut o victorie şi au înregistrat un rezultat de egalitate împotriva selecţionatei din Kosovo, în drumul spre EURO 2024. Rrahmani a făcut parte din lotul naţionalei ţării sale la ambele partide disputate împotriva naţionalei României.

Fostul rapidist a avut un mesaj pentru fostul său patron, Dan Şucu, care l-a vândut la Sparta Praga în vara acestui an.

"Mă simt foarte bine la Sparta, a fost un pas bun pentru mine, vreau doar să mă îmbunătăţesc. E important, sunt mândru de mine şi mă bucur că am ajutat Rapidul.

Mereu îmi voi aminti de acest moment, de transferul de la Rapid, şi vreau să-i mulţumesc din nou lui Dan Şucu, a făcut multe pentru mine. Sunt o echipă bună, trebuie doar să aibă încredere în ei. Sper să obţină ceva în acest an, pentru că sunt băieţi grozavi, o echipă bună.

A fost visul meu să joc în Champions League, acum e o realitate. Acum îmi trăiesc visul. Îmi voi aminti de totul din România, a fost un pas foarte bun pentru mine să merg acolo. Sunt ca o familie pentru mine, o să-i susţin şi mă voi uita la meciurile lor.", a spus Albion Rrahmani, conform AS.ro

Rrahmani a vorbit şi despre duelul dintre naţionala ţării sale şi selecţionata României, echipă condusă de Mircea Lucescu. Fostul jucător al celor de la Ballkani se aşteaptă la o atmosferă "incendiară", la partida de vineri seară, de la Priştina.

"Va fi un meci bun. Pe stadionul acesta ies mereu flăcări, fanii sunt nebuni, dar ne susţin. Vrem revanşa, desigur. Îl ştiu pe Mircea Lucescu de când era la Dinamo Kiev, am auzit de el. Cred că este un antrenor bun, dar vom vedea la meci", a mai spus Rrahmani.

Afla mai multe despre: echipa nationalarapidalbion rrahmanidan sucuromaniakosovonations league 

viewscnt
Articole similare