You are here:

Ultima oră! Adrian Mititelu a anunţat că Sekou Sidibe va pleca de la Craiova, dar nu la FCSB: ”E un jucător de un anumit nivel”

Ultima oră! Adrian Mititelu a anunţat că Sekou Sidibe va pleca de la Craiova, dar nu la FCSB: ”E un jucător de un anumit nivel”

FCU Craiova

Comentarii

Sekou Sidibe (23 de ani) va ajunge la un alt club din prima ligă a României, iar Adrian Mititelu a vorbit despre această mutare.

Mititelu a vorbit despre transferul lui Sidibe: ”Salariul lui nu este o problemă”

FCSB a încercat să îl transfere şi pe Sekou Sidibe în această perioadă de mercato, dar mutarea jucătorului la campioana României nu s-a mai concretizat.

Gigi Becali a vorbit despre neînţelegrile care au făcut ca transferul fotbalistului de la FCU Craiova să nu se mai realizeze.

De asemenea, despre această situaţie a oferit detalii şi Adrian Mititelu. Finanţatorul clubului din Bănie a explicat că Sekou Sidibe ar fi în negocieri cu un alt club din campionatul României.

”A picat transferul lui Sidibe la FCSB. Mai sunt unele discuţii însă, există posibilitatea să plece împrumut la un alt club din Liga 1. Într-o zi sau două se va decide, până luni. Dacă nu, rămâne la noi.

Salariul lui nu este o problemă. Dar el este un jucător de un anumit nivel şi avem deja un fotbalist în partea dreaptă, pe aceeaşi poziţie cu el, Moses Abbey, care are 21 de ani, cu contract pe încă 4-5 ani.

E un jucător în care ne punem speranţe pe termen scurt-mediu, poate chiar lung”, a declarat Adrian Mititelu, potrivit Gsp.

Sekou Sidibe este la FCU Craiova din 2021, iar acum valorează 400.000 de euro. În vârstă de 23 de ani acesta şi-a făcut junioratul, printre altele, şi la PSV.

În această perioadă de transferuri, Gigi Becali l-a adus de la FCU Craiova pe William Baeten.

Afla mai multe despre: craiovaadrian mititelusekou sidibefcsbliga 2superliga 

viewscnt
Articole similare