You are here:

Şansa lui Radu Drăguşin! Titularul din apărarea londonezilor care nu va juca în primul meci din UEFA Europa League

Şansa lui Radu Drăguşin! Titularul din apărarea londonezilor care nu va juca în primul meci din UEFA Europa League
Comentarii

Radu Drăguşin, fundaşul român al celor de la Tottenham Hotspur, va avea o şansă să joace în primul meci al londonezilor din UEFA Europa League.

Gruparea nord-londoneză o va întâlni pe Qarabag în prima etapă din faza principală a UEFA Europa League. Formaţia din Premier League va debuta pe teren propriu în noul format al competiţiei.

Cristian Romero, suspendat pentru partida cu Qarabag in Europa League

Conform jurnaliştilor de la Football London, Cristian Romero, unul dintre fundaşii de bază ai clubului londonez, nu va putea evolua la partida cu formaţia azeră, din cauza unei suspendări.

Romero a văzut cartonaşul roşu la ultima partidă europeană disputată de Tottenham Hotspur. Spurs a întâlnit-o pe AC Milan în optimile UEFA Champions League, în urmă cu două sezoane. Romero a fost eliminat direct în minutul 77 al partidei de pe Tottenham Hotspur Stadium, disputată în luna martie a anului 2023.

Internaţionalul argentinian nu va putea evolua la partida cu Qarabag din UEFA Europa League, astfel, Drăguşin ar putea face echipă cu Micky van de Ven în centrul apărării, la partida de la sfârşitul lunii septembrie.

Drăguşin a fost titular pentru Tottenham în ultima partidă din Premier League, pe terenul celor de la Newcastle, alături de Cristian Romero. Internaţionalul român a reuşit să impresioneze la debutul său în noul sezon, deşi Tottenham a fost învinsă cu scorul de 2-1.

Până la startul noii ediţii din UEFA Europa League, Radu Drăguşin va avea şansa să ajute echipa naţională a României în Liga Naţiunilor. Convocat de selecţionerul Mircea Lucescu, Drăguşin va evolua cel mai probabil în partida selecţionatei României din Kosovo.

Afla mai multe despre: uefa europa leaguepremier leaguetottenham hotspurradu dragusincristian romero 

viewscnt
Articole similare