You are here:

Ce urmează pentru Vlad Chiricheş după transferul lui Mihai Popescu la FCSB: "Nu fac asta"

Ce urmează pentru Vlad Chiricheş după transferul lui Mihai Popescu la FCSB: "Nu fac asta"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a anunţat ce se va întâmpla cu Vlad Chiricheş odată cu transferul lui Mihai Popescu.

Finanţatorul campioanei României a dezvăluit faptul că Vlad Chiricheş nu va fi exclus de pe lista UEFA şi nici de pe lista pentru competiţiile interne, în următoarea perioadă.

În schimb, Becali va opta pentru o despărţire amiabilă de fostul căpitan al "roş-albaştrilor", al cărui joc nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor finanţatorului de la FCSB, odată cu revenirea sa la echipă.

Întrebat dacă Mihai Popescu îi va lua locul lui Vlad Chiricheş pe listele de jucători eligibili pentru partidele din Superliga şi UEFA Europa League, Becali a anunţat faptul că nu va recurge la un astfel de gest.

Gigi Becali: "Am zis să ne despărţim frumos, prieteneşte"

"Nu-i fac asta lui Chiricheş. Eu am zis să ne despărţim frumos, prieteneşte, dar nici aşa cu scandal, ca-l scot de pe listă. Nu fac asta.", a declarat Gigi Becali, la palat.

Vlad Chiricheş s-a întors la FCSB în vara anului 2023 după zece ani de la transferul acestuia la Tottenham. Chiricheş a evoluat pe parcursul carierei sale la Tottenham, Napoli, Sassuolo, Cremonese, înainte de a se întoarce la FCSB, în iulie 2023.

În acest sezon, Vlad Chiricheş a evoluat în şase partide, în toate competiţiile. Becali a optat pentru titularizarea lui Mihai Lixandru în absenţa lui Joyskim Dawa, pe poziţia de fundaş central, la meciul cu LASK Linz.

Chiricheş a intrat pe teren în a doua repriză a meciului decisiv pentru calificarea în faza principală din UEFA Europa League şi a evoluat timp de 18 minute.

Afla mai multe despre: fcsbvlad chirichesgigi becalimihai popescu 

viewscnt
Articole similare