You are here:

Gigi Becali a anunţat prima plecare de la FCSB după transferurile lui Bîrligea şi Popescu: "Du-te şi joacă fotbal, că eşti tânăr!"

Gigi Becali a anunţat prima plecare de la FCSB după transferurile lui Bîrligea şi Popescu: "Du-te şi joacă fotbal, că eşti tânăr!"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a rezolvat transferurile lui Daniel Bîrligea şi Mihai Popescu, de la CFR Cluj, respectiv Farul Constanţa.

Finanţatorul campioanei României a oficializat cele două transferuri la palatul său, acolo unde a vorbit şi despre viitorul unui jucător de la FCSB. Este vorba de Denis Haruţ, fotbalistul ajuns la FCSB în 2021, de la FC Botoşani, în schimbul sumei de 660.000 de euro.

Haruţ nu a reuşit să se impună la noua sa echipă, şi acesta a ieşit treptat din planurile patronului de la FCSB. Farul Constanţa este interesată de un transfer al fotbalistului în vârstă de 25 de ani, în contextul în care Mihai Popescu a fost cedat la FCSB.

Exclus de pe listele celor de la FCSB, atât în campionat cât şi în Europa, Haruţ ar putea face pasul spre echipa lui Gică Hagi, în această perioadă.

Gigi Becali: "Mi-a zis că vrea să plece. I-am zis că dacă vrea, e liber să plece"

"El tot mi-a zis că vrea să plece. I-am zis că dacă vrea, e liber să plece. Îi dau drumul liber, nu vreau niciun ban, să fie sănătos. Ce să facă? Eu nu am nicio vină, îmi apăr corabia mea.

Pentru ce să stea la Steaua dacă te-am scos de pe listă? Nu joacă nici în Europa, nici în campionat. Du-te joacă fotbal dacă ai încredere. Ai 25 de ani, du-te şi joacă fotbal, demonstrează", a declarat Gigi Becali, la palat.

Haruţ a bifat doar 60 de prezenţe în cei trei ani petrecuţi la FCSB, atât în centrul apărării cât şi în flancul drept. 400.000 de euro este cota de piaţă a fotbalistului născut la Timişoara, conform transfermarkt.com

Afla mai multe despre: gigi becalidenis harutgica hagifarul constantafcsb 

viewscnt
Articole similare