You are here:

Gigi Becali a dat anunţul! Cei trei fotbalişti de la FCSB care se "îmbogăţesc" după ultimele performanţe: "Trebuie să le măresc!"

Gigi Becali a dat anunţul! Cei trei fotbalişti de la FCSB care se "îmbogăţesc" după ultimele performanţe: "Trebuie să le măresc!"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a anunţat faptul că va creşte salariile unor jucători de la FCSB, în această perioadă.

Este vorba de Ionuţ Panţîru, Mihai Lixandru şi căpitanul echipei, Darius Olaru. Această veste vine după calificarea echipei în UEFA Europa League, cât şi după oficializarea transferului internaţionalului român, Daniel Bîrligea.

Gigi Becali speră ca Bîrligea să ajute echipa în meciurile din Superliga, cât şi cele din Europa League. Patronul clubului are încredere în noul său atacant, cât şi în restul jucătorilor care i-au răsplătit încrederea până acum, pe acest început de sezon.

Becali a anunţat faptul că Mihai Lixandru, Ionuţ Panţîru şi Darius Olaru vor beneficia de creşteri de salariu.

"Lui Panţîru îi măresc contractul. Da mă, da. Lumea nu are încredere, dar am văzut război. Mie îmi place războiul! Îi măresc contractul şi i-l şi prelungesc, deşi n-a jucat 2 ani.

Vezi? Recunoştinţa! Iar ăsta, cum îl cheamă, Lixandru... săracul, a pătimit, acum îl chem. Are 10.000 salariul. Ia, tată, 15.000! I-am dat lui Bîrligea 25 de mii, acum trebuie să le măresc ălora. Bine, au 15-20 de mii. Acum trebuie să-l chem şi pe Olaru la mărit, că ăla este...", a declarat Gigi Becali, la palat.

Daniel Bîrligea va încasa suma de 25.000 de euro pe lună, odată cu transferul său la FCSB. Bîrligea o părăseşte pe CFR Cluj după doi ani petrecuţi în Gruia. În tricoul "feroviarilor", Bîrligea a înscris 29 de goluri şi a oferit 11 pase decisive în 101 de meciuri.

FCSB s-a calificat în faza principală din UEFA Europa League după succesul obţinut în "dubla" cu austriecii de la LASK Linz. Campioana României s-a impus la limită, datorită reuşitei înscrise de Darius Olaru, în prelungirile partidei retur.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalisuperligadarius olarudaniel birligeamihai lixandruionut pantiru 

viewscnt
Articole similare