You are here:

După Bîrligea, potopul! Nelu Varga vinde tot ce-i mai bun de la CFR. Oamenii lui Petrescu pleacă în Turcia

După Bîrligea, potopul! Nelu Varga vinde tot ce-i mai bun de la CFR. Oamenii lui Petrescu pleacă în Turcia

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj se simte nevoită să fie victima unor schimbări masive în cadrul lotului de jucători, în perioada imediat următoare.

Nelu Varga îi veşti rele lui Dan Petrescu. Adio jucători de top la CFR

CFR Cluj a ratat calificarea în principala fază a Conference League, astfel că nu va mai evolua în acest sezon în cupele europene.

În consecinţă, Nelu Varga se vede nevoit să facă schimbări masive la clubul din Gruia. L-a cedat pe Daniel Bîrligea la FCSB, dar atacantul ajuns la formaţia lui Gigi Becali nu va fi singurul plecare din Ardeal.

Omul de afaceri clujean a anunţat că vor mai urma despărţiri de jucători importanţi, anume Anton Kresic, Matija Boben şi Arlind Ajeti, care au oferte din Turcia şi Arabia Saudită.

Totodată, Nelu Varga schimbă şi strategia de recrutare a fotbaliştilor la CFR Cluj. De acum încolo, CFR se va baza pe creşterea tinerilor.

”Kresic şi Boben o să mai plece. Şi Ajeti sper. Boben, Kresic şi Ajeti cred că pleacă în Turcia. Pentru Ajeti avem interes din Arabia Saudită şi Turcia. Nu mai discutăm de veniri, numai copii, tineret”, a declarat Nelu Varga, potrivit Prosport.

În clasamentul Superligii României, CFR Cluj se află pe locul 4, cu 13 puncte acumulate în opt etape disputate.

Afla mai multe despre: cfr clujnelu vargasuperliga 

viewscnt
Articole similare