You are here:

Daniel Bîrligea l-a impresionat pe Gigi Becali la negocieri: "Vorbeşte frumos. Un băiat cu foarte mult caracter"

Daniel Bîrligea l-a impresionat pe Gigi Becali la negocieri: "Vorbeşte frumos. Un băiat cu foarte mult caracter"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a povestit cum au decurs discuţiile cu Daniel Bîrligea despre eventualul transfer al atacantului în vârstă de 24 de ani la FCSB.

Daniel Bîrligea este pe cale să devină noul jucător al celor de la FCSB. Internaţionalul român a ales să semneze cu FCSB în urma unor discuţii purtate cu patronul echipei, Gigi Becali.

Fotbalistul cu experienţă în ligile inferioare din Italia şi adus în România de CFR Cluj, în anul 2022, l-a impresionat pe Becali prin caracterul şi personalitatea sa, în urma discuţiile purtate.

Becali îşi doreşte să-l treacă pe Daniel Bîrligea pe lista UEFA, pentru a se putea baza pe noul său transfer la primele meciuri din UEFA Europa League.

Gigi Becali: "Am vorbit chiar eu cu băiatul. Mi-a zis că nu îi este frică de nimic"

"Am vorbit chiar eu cu băiatul. Mi-a plăcut de el. Vorbeşte frumos şi cu personalitate. Mi-a zis că lui nu îi este frică de nimic. Vine să facă vizita medicală. Nu e mare lucru. El era la Brăila, acasă. Mi-a zis: 'Da, nea Gigi. De la Brăila la Bucureşti fac două ore. Mâine sunt acolo la vizita medicală'.

Mi-a plăcut mult. Are personalitate. Nu e doar un jucător de valoare. Pare un băiat cu foarte mult caracter. A fost o discuţie pe care am avut-o personal. I-am explicat ce planuri am cu el. Băiatul mi-a zis că e în regulă şi a spus că, dacă cluburile s-au înţeles, o să vină să semneze actele. I-au convenit toate condiţiile pe care i le-am spus. Are şi el un impresar. Bîrligea vine mâine la vizita medicală. Vrem neapărat să-l punem pe lista UEFA", a declarat Gigi Becali, la Fanatik.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalidaniel birligeacfr clujsuperliga 

viewscnt
Articole similare