You are here:

Mircea Lucescu, schimbat după ce a acceptat postul de selecţioner! Răzvan Lucescu l-a simţit în discuţia la telefon

Mircea Lucescu, schimbat după ce a acceptat postul de selecţioner! Răzvan Lucescu l-a simţit în discuţia la telefon
Comentarii

Răzvan Lucescu, fiul selecţionerului naţionalei României, a dezvăluit o discuţie privată pe care a avut-o cu Mircea Lucescu, duminică, în ziua în care lotul s-a reunit la Mogoşoaia.

Discuţia privată cu selecţionerul României, pe care Răzvan Lucescu a dezvăluit-o

Naţionala României se pregăteşte pentru meciurile din Liga Naţiunilor, cu Kosovo şi Lituania, cu un nou selecţioner pe bancă. Mircea Lucescu a condus primul antrenament la baza din Mogoşoaia, iar printre cei cu care s-a consultat a fost, inevitabil, şi fiul său. 

Răzvan Lucescu a discutat la telefon cu tatăl său, imediat după ce PAOK a câştigat cu 2-1 pe terenul lui Atromitos, duminică seara. Astfel, campioana Greciei a ajuns la trei victorii din trei posibile. 

Tehnicianul lui PAOK a dezvăluit că l-a simţit schimbat pe Mircea Lucescu, cel căruia i-a revenit entuziasmul odată cu noua provocare pe care o are în cariera impresionantă. 

Răzvan Lucescu, mesaj pentru tatăl său: "Nu ţine cont de nimic, să te bucuri"

"(n.r. - l-ai sfătuit să nu accepte postul) Eu nu-mi aduc aminte. Dacă el aşa a zis, înseamnă că aşa este (n.r. - râde). 

Un singur lucru pot să-l spun şi cu asta închei subiectul naţionalei. Am vorbit aseară cu el, eu eram după meci şi, în general, după meciurile pe care le jucăm sunt foarte tensionat şi cu atât mai mult având în vedere ce s-a întâmplat ieri seară... De obicei, povesteam sau îmi spunea el ceva despre meciul meu, mă enerva şi mai tare şi simţeam şi mai mare presiunea.

Ieri, cred că am vorbit 15 secunde despre meci şi vreo 20 de minute a vorbit doar el. Am simţit un entuziasm extraoardinar şi am simţit că este un om cu o motivaţie puternică. Singurul lucru pe care i l-am zis a fost <<Să te bucuri cât poţi de această experienţă. Nu ţine cont de nimic, să te bucuri, trăieşte, că văd că eşti alt om>>", a declarat Răzvan Lucescu. 

Afla mai multe despre: razvan lucescumircea lucescuromania liga natiunilor 

viewscnt
Articole similare