You are here:

”Amator! Mă simţeam jenat”. Iancu, distrus după mingea şutată ”în înaltul cerului”: ”A dat peste tribună că e prea mică tribuna”

”Amator! Mă simţeam jenat”. Iancu, distrus după mingea şutată ”în înaltul cerului”: ”A dat peste tribună că e prea mică tribuna”

Farul Constanța

Comentarii

Gabi Iancu (30 de ani) a avut şansa de a deschide scorul pentru Farul în meciul cu CFR, dar a ratat şi a fost criticat pe măsură.

Farul a pierdut acasă cu CFR Cluj, scor 0-3, în etapa cu numărul 8 din Superliga României. Golurile clujenilor au fost marcate de Deac (27), Bolgado (55) şi Korenica (90+3).

A fost al treilea eşec pentru constănţeni pe teren propriu în cinci partide jucate în acest sezon. Practic, echipa lui Hagi a pierdut mai mult de jumătate din meciurile disputate în actuala stagiune în faţa propriilor fani.

Analistul sportiv Basarab Panduru şi comentatorul sportiv Bogdan Cosmescu au reacţionat după ce au văzut cum Farul a fost surclasată de trupa lui Dan Petrescu. 

Reproşuri pentru Gabi Iancu: ”Nu poţi să dai aşa mingea aia acolo”

Dar meciul putea să aibă o cu totul altă desfăşurare dacă Gabi Iancu nu rata o ocazie uriaşă la scorul de 0-0. Nu a marcat, a tras mult peste poartă, motiv pentru care a fost ţinta criticilor lui Cosmescu.

”Îţi spun eu cum a pierdut Hagi. Celebra ta academie nu mai produce nimic. Tu îi readuci pe Iancu, pe Vînă, pe Rivaldinho, cu care încerci să faci ceva. I-ai făcut să joace mai bine decât înainte, dar insuficient pentru a bate pe cineva.

Iancu, dacă jucam noi în curtea şcolii şi dădeam aşa, mă simţeam jenat. Pe cuvânt! Amator! Nu poţi să dai aşa mingea aia acolo. Nu sare, nu se întâmplă nimic. Îi vine la firul ierbii. 

Nu vreau să fiu rău, dar o ai acolo, nu poţi să o ai mai bine. Sunt opt metri, nu eşti în marcaj, îţi vine la firul ierbii, nu poţi s-o dai în înaltul cerului. Sau poţi s-o dai, dar de aia piezi meciul. Nu poţi să o dai acolo”, a declarat Cosmescu, la Prima Sport.

Basarab Panduru l-a completat într-o notă uşor umoristică: ”A dat peste tribună că e prea mică tribuna. E tribuna prea mică, de aia s-a dus mingea peste. Adică nu crezi că a dat aşa mult peste, de acolo, din poziţia aia”.

”Ah, el a dat bine, de fapt”, a glumit şi comentatorul sportiv.

Panduru a completat discuţia pe seama acestui subiect cu o analiză serioasă.

”Trebuie să dai gol aici. N-ai ce să faci. Dai cu stângul, dai cu dreptul, dai cu ce vrei tu, dar trebuie să prinzi poarta. Nu ai cum să dai peste poartă”, a concluzionat fostul internaţional român.

În urma acestui eşec, Farul ocupă locul 10 în campionat, cu opt puncte acumulate în opt etape.

Afla mai multe despre: farulgabi iancusuperliga 

viewscnt
Articole similare