You are here:

Gigi Becali a ieşit la atac. Un jucător de la FCSB a fost ”buimac”, altul ”pomanagiu” şi pe altul ”îl copleşeşte celebritatea”

Gigi Becali a ieşit la atac. Un jucător de la FCSB a fost ”buimac”, altul ”pomanagiu” şi pe altul ”îl copleşeşte celebritatea”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (66 de ani) a trimis multe săgeţi după a doua victorie reuşită de FCSB în acest sezon din campionat.

FCSB a câştigat în faţa celor de la UTA Arad, scor 2-0, într-un meci din etapa cu numărul opt din Superliga României.

Campioana României s-a impus datorită golurilor marcate de Siyabonga Ngezana (16) şi Alex Băluţă (87).

Gigi Becali şi-a ”bombardat” jucătorii: ”Trebuia să fac patru schimbări, am făcut doar trei”

Gigi Becali a vorbit şi el, la o zi distanţă, despre ce a văzut în meciul disputat pe Arcul de Triumf.

Patronul campioanei României a luat în colimator o serie de jucători, printre care piese importante ca Lixandru, Octavian Popescu sau Ştefănescu.

”Am întâlnit o echipă slabă. Puteau să ne coste greşelile. UTA avut ocazii, dacă dă gol în minutul doi se complică lucrurile. Lixandru, de emoţii, a fost buimac.

Îmi părea rău de el, că jucase extraordinar în meciul trecut. A dat numai la adversar, nu puteam să îl schimb. Dar trebuia să fac patru schimbări, am făcut doar trei. 

Nu mi-a convenit nici Risto, nici Lixandru, nici Tavi, care credeam că şi-a revenit. Pac, el îşi lasă piciorul în spate. Ridică mâinile, dar degeaba, că e VAR. Nu ai voie să ceri de două ori 11 metri, că te înveţi pomanagiu. Ce faci, bă, eşti pomanagiu? Joacă, bă, fotbal! Aici e război.

Ştefănescu e emotiv, îi e frică, a venit unde îl copleşeşte celebritatea. Joacă la FCSB. Ştie că aici trebuie să joace. Când vine mingea la el are emoţii, la Sepsi era mai uşor. El nu trebuie să facă mai mult. El vrea să facă prea mult.

Calitatea lui umană arată că vrea să mă răsplătească şi vrea să facă mai mult decât poate. Nu îi iese nimic, nici nu ştie când să tragă sau să nu tragă, nu îi ies driblingurile. Nu are şut pe poartă. Eu cred că îşi revine, e un om foarte bun. Iar calitatea fotbalistică nu i-o ia nimeni.

Dar eu nu am timp de el la ora asta. Se apropie play-off-ul acum. Ştefănescu şi Tavi trebuie să dea goluri sau pase de gol”, a declarat Gigi Becali, potrivit Fanatik.

Cu această victorie, FCSB a urcat pe locul 9 în campionat, cu opt puncte acumulate. A fost abia al doilea succes intern pentru campioana României, care se află acum la patru puncte de locurile de play-off.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalisuperliga 

viewscnt
Articole similare