You are here:

”Nu este de valoarea lui Coman”. Vedeta FCSB, pusă la zid: ”Trebuie să treacă de primele 45 de minute”

”Nu este de valoarea lui Coman”. Vedeta FCSB, pusă la zid: ”Trebuie să treacă de primele 45 de minute”

FCSB

Comentarii

Jucătorul adus de FCSB pentru a fi înlocuitorul lui Florinel Coman pentru acest sezon a fost criticat de Basarab Panduru.

FCSB a câştigat în faţa celor de la UTA Arad, scor 2-0, într-un meci din etapa cu numărul opt din Superliga României.

Campioana României s-a impus datorită golurilor marcate de Siyabonga Ngezana (16) şi Alex Băluţă (87).

A fost adus pe bani mulţi, dar nu a convins: ”Şi dacă îl laşi, nu o să producă vreodată ce a produs Coman”

În partea dreaptă a atacului roş-albaştrilor a fost şi Marius Ştefănescu, transferul pe bani mulţi realizat de Gigi Becali pentru actualul sezon.

Totuşi, el nu a reuşit să-şi pună amprenta cu vreo contribuţie ofensivă. A jucat doar o repriză, fiind schimbat la pauză cu David Miculescu. 

Despre situaţia prin care trece Marius Ştefănescu la FCSB a vorbit şi Basarab Panduru, cel care nu îl vede pe fostul jucător al lui Sepsi drept un înlocuitor de acelaşi nivel pentru Florinel Coman.

”Să te gândeşti în partea stângă sunt toţi buni, Radunovic. În partea opusă, toţi au avut probleme. Miculescu, cine a mai fost acolo. E greu ca jucătorii actuali să ajungă ca Florinel Coman. 

Adică eu joc de la mijloc în sus şi fac ce vreau, niciunul dintre ei nu o ajungă. Nu cred că este cineva în poziţia lui Coman, să alerge toată lumea pentru el. Ştefănescu nu e. 

Ştefănescu trebuie să treacă de primele 45 de minute ca să facă ceva vreodată. Nu treci de prima repriză, nu poţi să faci vreodată ceva.

Nu este de valoarea lui Coman. Şi dacă îl laşi, nu o să producă vreodată ce a produs Coman, zic eu”, a declarat Panduru, la Prima Sport.

Adus cu 1,3 milioane de euro, Marius Ştefănescu a jucat 14 meciuri şa FCSB şi a livrat doar două goluri şi o pasă decisivă.

Afla mai multe despre: fcsbmarius stefanescusuperliga 

viewscnt
Articole similare