You are here:

Surpriza s-a produs! FCSB l-a transferat pe Daniel Bîrligea. Primul anunţ oficial: "Mâine face vizita medicală"

Surpriza s-a produs! FCSB l-a transferat pe Daniel Bîrligea. Primul anunţ oficial: "Mâine face vizita medicală"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a anunţat faptul că şi-a asigurat serviciile atacantului Daniel Bîrligea, unul dintre cei mai eficienţi jucători ofensivi din Superliga în sezonul precedent.

Finanţatorul campioanei României a anunţat faptul că a bătut palma cu patronul celor de la CFR Cluj, Nelu Varga, în privinţa transferului internaţionalului român Daniel Bîrligea.

Becali a fost în căutarea unui atacant pe parcursul perioadei de transferuri din vară. Nemulţumit de prestaţiile lui Daniel Popa, vârful de atac transferat de la U Cluj, Becali s-a reorientat către un fost favorit al său, din urmă cu câteva sezoane, Florin Tănase.

Ieşit din formă, nici Tănase nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor patronului celor de la FCSB, iar Becali s-a decis să-l transfere pe Bîrligea, de la CFR Cluj. 2.000.000 de euro şi un procent de 15% dintr-un viitor transfer sunt cifrele transferului fotbalistului în vârstă de 24 de ani.

Gigi Becali: "Am luat atacantul pe care mi l-am dorit"

"M-am înţeles cu Neluţu Varga, am bătut palma. Ştiu că este un om de onoare, aşa a fost întotdeauna. Bîrligea vine la FCSB, mâine vine la vizita medicală. I-am dat lui Neluţu Varga două milioane de euro plus 15% dintr-un eventual eventual transfer, la care se mai adaugă nişte bonusuri de perfortmanţă.

Am luat atacantul pe care mi l-am dorit, în momentul de faţă cred că FCSB este acoperită pe toate posturile. E un transfer foarte tare, Bîrligea e un jucător de mare valoare.

I-am dat lui Bîrligea un salariu de 25.000 de euro lunar, mâine vine să facă vizita medicală. V-am promis că fac o echipă de Liga Campionilor, dacă nu s-a putut anul acesta, o fac anul viitor. Şi până la urmă tot voi ajunge cu FCSB în Champions League", a declarat Gigi Becali, la Fanatik.

Astfel, prin transferul lui Bîrligea, Gigi Becali speră să rezolve problema din centrul atacului "roş-albaştrilor", atât pentru partidele din Superliga, cât şi pentru cele opt dueluri din UEFA Europa League.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalidaniel birligeanelutu vargacfr clujdan petrescu 

viewscnt
Articole similare